Produsele de care ai nevoie în caz de carantină. Tot ce îți este necesar, la capitolele alimentație și igienă, pentru 14 zile

 Cica Cristina
.

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus este în creștere și ideal ar fi să avem în casă cele necesare în caz de carantină. Iată lista produselor de care ai putea avea nevoie!

Pentru a se preveni extinderea coronavirusului trebuie să se respecte, în primul rând, regulile de igienă impuse. De asemenea, dacă situația o cere, autoizolarea la domiciliu este o altă măsură pentru care ar fi bine să fim pregătiți. În această situație, am putea să ne aprovizionăm cu câteva produse de bază.

Nu este nevoie să facem rispă și nici să luăm cu asalt hipermarketurile pentru a lua cât mai multe produse. Pentru 14 zile de carantină ar fi bine ca fiecare să aibă în casă câteva produse de bază.

La capitolul alimente ar fi nevoie de produse cu termen de valabilitate îndelungat: de la paste, cereale, mălai, făină, până la conserve, fructe uscate și alimente congelate, notează cancan.ro. De asemenea, din casă nu ar trebui să lipsească apa.

Ar fi nevoie și de câteva produse de uz casnic și personal, fiind necesare mai ales pentru respectarea regulilor de igienă. Este vorba despre produse de curățenie, categorie în care s-ar încadra și șervețelele dezinfectante, săpun cu efect antibacterian, dezinfectant pentru mâini. De asemenea, ar mai fi de adăugat pe listă hârtie igienică și produse de igienă personală, precum gel de duș sau șampon.

În perioada de carantină, ar fi ideal să se regăsească în casă și niste analgezice, antifebrile, medicamente pentru tuse și pentru stomac, precum și vitamine.

De menționat ar fi că nu este nevoie de stocuri uriașe, ci întreaga listă vizează cantități moderate. Totodată, este extrem de important ca oamenii să își păstreze calmul în astfel de momente.

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton