Povestea emoționantă a gemenilor care au murit la un secol distanță, în timpul celor două pandemii - gripa spaniolă și COVID-19: "La final a fost conştient. Ştia ce se întâmplă"

 Dumba Gabriela
.

Samuel și Philip Kahn au venit pe lume în 1919, în toiul cumplitei pandemii de gripă spaniolă, relatează CBS New York. Samuel nu a supraviețuit și a murit la doar câteva săptămâni de viață, răpus de gripa care a ucis apoximativ 100 de milioane de oameni de pe întreg globul.

800px-Spanish_flu_hospital800px-Spanish_flu_hospital

Philip s-a stins la 100 de ani distanță de fratele său geamăn, în timpul actualei pandemii de COVID-19.

„Bunicul mi-a povestit mereu despre fratele lui geamăn, Samuel' a povestit Warren Zysman, nepotul lui Kahn.

„Atât Filip, cât şi fratele său şi-au găsit sfârşitul în toiul unei pandemii. Samuel a fost doborât de gripa spaniolă, iar bunicul a căzut, regretabil, victimă a coronavirusului', a spus dr. Corey Karlin-Zysman, nepoata lui Kahn.

Philip Kahn era cel mai în vârstă veteran din Nassau. A făcut parte din Forţele Aeriene şi a fost decorat în Al Doilea Război Mondial, unde a participat la misiuni pe Iwo Jima. Mai târziu, ca maistru electric, a ajutat la construirea Turnurilor Gemene, citează Digi24.ro.

Faptul că a avut un frate geamăn pe care nu a ajuns să îl cunoască niciodată l-a afectat mult', a spus Karlin-Zysman. „La final a fost conştient. Ştia ce se întâmplă şi, cu siguranţă, a sesizat ironia situaţiei.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton