Planeta Marte intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022. Marchează începutul unei etape noi

 Dumitrache Laura
.

Planeta Marte intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022. Luna martie marchează începutul unei perioade pline de schimbări. Multe zodii vor trece prin momente de maturitate, având în vedere că în ultima perioadă au trecut prin câteva situații neplăcute. Planeta Marte este considerată de astrologi planeta războiului sau a tensiunilor. Aceasta va fi prezentă din 6 martie 2022 în zodia Vărsător.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Planeta Marte intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022. Zodiile vor avea nevoie să se replieze și vor trebui să facă eforturi substanțiale să reziste stresului. Munca poate fi un loc unde stresul se intensifică, iar acest lucru poate declanșa momente delicate. Talentele creative sunt, de asemenea, sporite.

Planeta Marte intră în zodia Vărsător pe 6 martie 2022. Berbec

Nativii născuți în zodia de foc vor avea parte de multe schimbări pe plan profesional. Berbecii vor fi foarte liniștiți și calmi în momentul acestor schimbări. Sunt foarte siguri pe ei.

Taur

În ceea ce îi privește pe cei născuți în zodia Taur, aceștia vor schimba foaia în ceea ce privește comunicarea cu cei din jur. Taurii sunt dispuși să renunțe la câteva pretenții și vor fi deschiși în fața unor situații.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Prima Doamnă Olena Zelenski, după mesajul emoționant postat de președintele Ucrainei:”Noi suntem armata”

Citește și: Kanal D a anulat emisiunea lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă.Politicianul a reacționat

Gemeni

Gemenii se vor concentra pe schimbările în casă. Aceștia vor face achiziții importante, vor decora și vor schimba lucrurile vechi. Sunt adepții schimbărilor și adoră să improvizeze, fiind nativi foarte creativi.

Rac

Racii sunt foarte bucuroși pentru că primesc o veste foarte bună de la cineva din familie. În ultima perioadă, nativii din zodia Rac au făcut câteva schimbări în cămin.

Leu

Nativii din zodia Leu pun mare preț pe activitățile din grup și reușesc să redefinească relațiile cu colegii de muncă. Adoră să se implice în treburile importante, iar cei din jur îi vor considera lideri.

Fecioară

Cei care vor fi extrem de puternică în luna martie sunt nativii născuți în zodia Fecioară. Persoanele născute sub semnul acestei zodii sunt protejate de astre și Planeta Marte le întărește anumite convingeri.

Balanță

Planeta Marte le va aduce multe probleme de familie celor din zodia Balanță. Aceștia vor avea discuții care nu vor duce la nicio înâelegere.

Scorpion

Scorpionii vor face tot felul de compromisuri de dragul iubirii. Planeta Marte îi va determina să fie spirituali și energici, dar vor fi mult mai atenti la nevoile partenerului de viață.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt determinați să meargă pe cont propriu din punct de vedere financiar. Aceste persoane vor redeveni independente financiar și se vor implica în multe proiecte importante.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de multe schimbări în raporturile cu partenerii lor de business și vor renunța la ceva important pentru a dobândi alt lucru mai necesar pentru ei.

Vărsător

Nativii născuți în zodia Vărsător se vor afla în cea mai irascibilă perioadă din acest an. Aceștia vor avea păreri pripite și vor fi foarte sensibili.

Pești

Peștii își vor da seama de anumite lucruri în viața personală și vor lua decizii importante. De asemenea, vor avea satisfacții pe plan profesional, începând cu 6 martie.

Sursa: Fanatik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton