3 perechi de zodii care nu se potrivesc

 Dumitrache Laura
.

3 perechi de zodii care nu se potrivesc. Specialiștii sunt de părere că unele zodii pot ajunge la compatibilitate de până la 100%, în timp ce altora le recomandă să păstreze distanța. Pot exista numeroase conflicte între acestea. De asemenea, sunt și cazuri exceptate, dar eforturile sunt foarte mari.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prietenia și sinceritatea sunt două lucruri extrem de rare în zilele noastre. Există trei perechi de zodii care nu se suportă absolut delos și conflictele dintre ele sunt interminabile. Acestea nu își vor găsi niciodată puncte comune în niciun fel de relație și mereu vor avea lucruri de obiectat și nimic nu va fi pe placul lor.

Sensibilitatea acestor zodii nu îi va ajuta în momentele importante și îi va face mult mai vulnerabili. Aceștia vor încerca să intre într-o conversație prietenoasă, dar lucrurile vor degenera.

3 perechi de zodii care nu se potrivesc

Dacă te numeri printre ele, ar trebui să urmărești semnele oferite de astre și vei putea trece mai ușor peste probleme. Există 3 perechi de zodii care mereu se vor afla în conflict, indiferent de relația pe care o vor avea. Acestea nu vor încerca niciodată să-și rezolve problemele și vor continua să-și creeze bariere noi. Zodiile care nu se suportă între ele au nevoie de spațiu și timp.

Citește și: Ce puteri ascunse au zodiile

Citește și: Cele 4 zodii alături de care vei avea o căsnicie armonioasă

Citește și: Silviu Prigoană a devenit bunic.Soția lui Honorius a născut în America

Citește și: A murit Nicolae Corjos, regizorul filmului Liceeni. Ștefan Bănică Jr:”Îți mulțumesc pentru tot…”

Berbec și Taur

Cele două zodii se numără printe cele 3 perechi de zodii care nu se suportă absolut deloc. Indiferent de relația pe care o au, cele două vor intra în conflicte mereu. Niciunul nu va lăsa de la el și vor intra mereu în polemică. Fiecare vrea să își spună partea de adevăr. După se știe, Taurul este o zodie de pământ și nu se lasă înfrânt.

Deși este conștient că Berbecul are dreptate, va alege mereu să-și susțină părerea. Dacă ne referim la o relație amoroasă între cele două semne zodiacale, Berbecul va vrea mereu să se facă nevăzut. Nu îi va lăsa nicio șansă nativului Taur de a-și arăta sentimentele.

Gemeni și Capricorn

Cele două zodii nu se suportă absolut deloc. Aici este vorba despre o pereche ciudată, de aceea sunt văzuți rareori împreună. Cele două zodii nu vor fi niciodată prieteni. Niciunul nu poate păstra un secret, iar primul instinct va fi ca atunci când unul spune cele mai adânci taine, celălalt să le divulge. Nativul Gemeni este o zodie de aer și va sti întotdeauna cum să se sustragă de la locul faptei. Cât despre Capricorn, acesta nu va dori niciodată să intre într-o discuție filosofică nu cealaltă zodie.

Rac și Vărsător

Printre zodiile care nu se suportă se numără și nativii din zodia Rac și a Vărsătorului. Cele două zodii intră mereu în conflicte fără sens indifernet de relația pe care o au. Nu vor asculta și varianta celui de lângă el mai ales când sunt într-o discuți aprinsă. Dacă nativii din zodia Rac vor să spună adevărul, cei născuți în zodia Vărsătorului cred că toată înțelepciunea de pe pământ este deținută de ei. Vărsătorul va exploda atunci când nativul rac își va spune părerea sinceră despre el.

Sursa: Catine.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton