Ce spune soția lui CRBL după scandalul dintre el și TJ Miles de la Survivor: "E o strategie a lui Zmărăndescu"

 Oana Pantazi
.

Elena, soția lui CRBL, a vorbit recent despre scandalul produs între soțul ei și TJ Miles la Survivor. Cei doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele, neezitând să spună ce gîndesc unul despre celălalt în fața camerelor de filmat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce TJ Miles l-a ales pe CRBL pentru Insula Exilului, dar și după ce ambii au fost nominalizați pentru eliminare, spiritele s-au încins între cei doi Faimoși, iar Elena, soția lui CRBL, crede că la mijloc este, de fapt, o strategie a a altui concurent.

CRBL1CRBL1

Soția lui CRBL, dezvăluiri după scandalul dintre el și TJ Miles Survivor

În ediția de duminică de la Survivor, Faimosul care a obținut cel mai bun timp pe traseu a trebuit să trimită un coleg din echipă pe Insula Exilului. TJ Miles, care a fost cel mai rapid, l-a ales pe CRBL, care s-a trezit pentru a doua oară în această postură. Ulterior, deloc încântat de această decizie, CRBL a avut o ieșire destul de dură la testimoniale. Ulterior, ambii Faimoși au fost nominalizați spre eliminare, iar spiritele s-au încins. CRBL l-a numit „fătălău” pe TJ, în timp ce acesta l-a făcut pe artist „clovn” şi „ratat”. Elena, soția lui CRBL, are propria opinie despre ce s-a întâmplat între cei doi concurenți la Survivor.

Citește și: Cine este Elena, soția lui CRBL de la Survivor. Faimosul a mai fost însurat

Citește și: Ce mesaj a transmis soția lui CRBL după ce artistul a plecat la Survivor România: „Orice s-ar întâmpla…”

Citește și: CRBL și TJ Miles, scandal de proporții la Survivor: „E un fătălău” / „Ești ratat”

Citește și: Natalia Duminică, eliminată de la Survivor: „Mi-e atât de greu să mă despart de voi”

Citește și: Julie Mayaya, fosta câștigătoare de la Vocea României, e transformată complet. Artista a slăbit enorm

Aflată acum în Spania, unde ea şi CRBL sunt stabiliţi de câţiva ani, Elena a declarat că vina nu le aparține celor doi Faimoși, ci altui concurent, care a propria strategie.

Nu prea putem să facem nimic cu băieţii. Cred că o să se rezolve pe parcus problema. Cred că TJ e la mijloc. Cred că e o strategie a altui concurent, a lui Zmărăndescu. Aşa am simţit-o eu. Cred că el pune în aplicare o strategie şi acum suferă altul, ca să nu sufere el', a declarat Elena, pentru emisiunea La Măruță.

Ce spun părinții lui TJ Miles despre CRBL

Dacă soția lui CRBL crede că scandalul izbucnit între el și TJ la Survivor îl are în spate, de fapt, pe Zmărăndescu, părinții vloggerului s-au declarat dezamăgiți de felul în care a fost tratat fiul lor, dar mai ales de faptul că CRBL l-a atacat din cauza faptului că vorbește limba română cu accent.

„A fost dezamăgitor. Nu vreau să mă implic prea tare, este un joc, sper că va fi bine pentru toţi. Nu îmi plac jignirile astea neinteligente. Ştiţi ce e ciudat pentru mine? Nimeni nu ne-a primit cu ostilitate, vorbesc despre străini, am fost primiţi cu braţele deschise, ne-au ajutat. Şi când vii în ţara ta proprie… Nu poţi să trăieşti în Canada ca în România, dar a învăţat să se integreze cu diverse culturi şi când văd că e atât de  multă ostilitate pentru faptul că are accent, că nu ştie anumite cuvinte…”, a spus mama lui TJ Miles. 

La fel de deranjat de jignirile care i-au fost aduse fiului său s-a arătat și tatăl lui TJ.

„Eu acum vreo 20 de minute am aflat ce înseamnă fătălău. Nu îl avem în vocabular, Miles nici atât, nu cred că trebuie folosit. Cred că nici CRBL nu ştie exact ce înseamnă. În afară de ceartă, Faimoşii nu au reuşit să facă ceva împreună, de două luni. Asta mă deranjează cel mai mult. Faptul că Războinicii sunt uniţi o să îi mănânce pe Faimoşi. Indiferent cine intră la individuale”, a spus și tatăl lui TJ Miles.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton