O asistentă din Țăndărei a murit din cauza coronavirus. Avea 42 de ani și a fost confirmată cu COVID-19 pe 2 aprilie

 Lupescu Anca
.

O asistentă medicală din Țăndărei a murit din cauza infecției cu noul coronavirus, acesta fiind al treilea deces înregistrat în rândul cadrelor medicale. 

Potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică, femeia avea 42 de ani și a fost confirmată ca fiind infectată cu noul virus în data de 2 aprilie.

„Din primele informații asistenta medicală din Țăndărei a decedat în data de 13 aprilie. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată COVID 19 în data de 2 aprilie 2020 la Spitalul suport Fetești unde a fost și internată', spun autoritățile.

Citește și: O asistentă româncă a fost găsită moartă în casă, la Torino. Femeia avea simptome de Covid-19, dar i-a fost refuzată testarea

În data de 4 aprilie, aceasta a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș'.

Asistenta avea boli cronice preexistente, respectiv diabet zaharat și dereglări hirmonate, spun autoritățile.

Asistenta medicală de la spitalul din Țăndărei, infectată cu coronavirus și internată în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș' din București, și-a pierdut viața.

Numărul pacienților vindencați și externați a trecut de 1000, iar până la această oră s-au înregistrat 1015. Bilanțul românilor infectați cu noul coronavirus a ajuns la 6879, iar numărul deceselor este de 332.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton