Mireasa de la o nuntă din Oradea cu peste 300 de invitați a fost testată pozitiv cu COVID-19. Poliția a deschis dosar penal

 Stamen Diana
.

Nuntă cu peste 300 de invitați a avut loc în Oradea, iar mireasa a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cei doi au primit și o amendă pentru nerespectarea regulilor în această perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, 10 octombrie, un cuplu din Oradea nu a mai ținut cont că este pandemie și și-au organizat nunta la care au participat aproximativ 350 de invitați. După ce au petrecut până dimineața, mireasa a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Citește și: Cât rezistă Covid-19 pe piele. Cum îl poți elimina în doar 15 secunde, cu o soluție simplă

Starea de sănătate a femeii, care este nora fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, este una bună, ea aflându-se în prezent în carantină la domiciliu, potrivit ebihoreanul.ro.

Mirele și mireasa au primit amenda maximă stipulată în lege pentru nerespectarea măsurilor impuse în această perioadă. De asemenea, administratorul sălii de evenimente a fost sancţionat cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

Vezi locuri de vizitat in Oradea!

Citește și: Nunțile și botezurile se interzic în toată țara. Noi restricții anunțate de Raed Arafat

Mireasa a aflat că are COVID-19 înainte de a pleca în luna de miere

După ce au petrecut alături de aproximativ 350 de persoane, proaspeții însurăței au vrut să plece în luna de miere, însă… surpriză! Mireasa a fost testată pozitiv cu COVID-19, iar mirele a ieșit negativ.

Direcția de Sănătate Publică Bihor a declanșat ancheta epidemiologică în acest sens, urmând ca toate persoanele care au participat la nunta oprită de polițiști să fie plasate în izolare.

Citește și: Cât rezistă coronavirusul pe bancnote și telefoane.Atenție, durata este mai mare decât în cazul virusului gripal!

„Potrivit procedurii, toate persoanele vor primi la domiciliu decizia prin care sunt obligate să intre în carantină pentru o perioadă de 14 zile. În ziua a 8-a, au posibilitatea să se testeze şi, dacă rezultatul este negativ, din ziua 9 vor putea ieşi din carantină', a explicat şefa Direcţiei de Sănătate Publică Bihor, Daniela Rahotă.

De asemenea, nuntașii s-au ales și cu deschiderea unui dosar penal pentru acuzații de zădărnicirea combaterii bolilor, conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Citește și: Primarul din Sângeorz-Băi, care s-a filmat în timp ce își umilea fiica, condamnat la închisoare cu suspendare! Ce se întâmplă cu mandatul său

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton