Mihaela Bilic, sfaturi nutriționale pentru masa de Paște. Nutriționistul a oferit câteva informații importante despre masa de Paște. Mihaela Bilic a explicat cum trebuie să se facă trecerea de la perioada de post la masa de sărbătoare. Specialistul susține că oamenii au la dispiziție două zile pentru a se bucura de bucatele găsite special pentru Paște.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!
Mihaela Bilic a explicat cum ar trebui pregătite preparatele tradiționale pentru as e evita acumularea kilogramelor în plus. De asemenea, nutriționistul susține că produsele consumate de Paște sunt dietetice și mai ușor de digerat.
Mihaela Bilic le recomandă românilor câteva mâncăruri în perioada Paștelui, pentru a nu se confrunta cu balonări sau acumularea kilogramelor în plus. Specilistul a oferitsfaturi importante pentru masa de Paște.
Citește și: Care sunt alimentele care păcălesc foamea. Mihaela Bilic:”Senzația de sațietate apare…”
Citește și: Câte sarmale putem mânca de Crăciun fără să ne îngrășăm.Sfaturile nutriționistei Mihaela Bilic
Citește și: Cum și-a cunoscut Anca Bucur soțul:”Noi eram doar amici. Nu ni s-au aprins călcâiele”
Citește și: Ce probleme a avut Theo Rose din cauza epuizării profesionale:”Îți pui întrebări dacă merită…”
Mihaela Bilic, sfaturi nutriționale pentru masa de Paște
Mihaela Bilic a oferit câteva sfaturi nutriționale pentru masa de Paște. Invitată în emisiunea Vorbește lumea, difuzat pe PRO TV, Mihaela Bilic a avut câteva recomandări utile pentru masa de Paște. Specialistul a explicat cum trebuie să se facă trecerea de la masa de post la masa de sărbătoare.
„Dacă a fost doar o săptămână de post, organismul nu o să se resimtă atât de tare. Cred că cel mai bine ar fi să nu încercăm să mâncăm totul la o masă.
Aici e greșeala, nu neapărat că sunt multe feluri de mâncare, cât faptul că mâncăm mult la o singură masă', a spus nutriționistul.
Mihaela Bili: „Punem legume multe, proaspete”
Mihaela Bilic a explicat că oamenii au la dispoziție două zile pentru a se bucura de mâncărurile tradiționale de Paște. De asemenea, aceștia pot mânca treptat consumând câte un fel diferit de mâncare la fiecare 3-4 ore.Pentru a nu acumula kilograme în plus și pentru a evita disconfortul, Mihaela Bilic vine cu câteva sfaturi.
„La capitolul mic-dejun o să pun drobul pentru că el este vedeta sărbătorii de Paște. Drobul este un preparat făcut din organe, de miel, dar pot fi și de la alte animale, de pui, de porc. Din punct de vedere dietetic, nu este nimic rău. Nu au multă grăsime, deci nicio problemă din punct de vedere siluetă. Se potrivește foarte bine inclusiv cu dieta celor care mănâncă proteic. Nu are niciun strop de carbohidrați. Avem carne, legume… suntem ok. Punem legume multe, proaspete.Punem și oul, nu cade greu la ficat, poate pentru cei care au probleme biliare. Pentru persoanele sănătoase, este o esență de nutrienți, care reface ficatul, cu o condiție, să nu-l mâncăm cu maioneză',a mai spus nutriționistul, relatează fanatik.ro.
Alimente recomandate de Mihaela Bilic, în perioada de Paște
Nutriționistul recomandă ca pentru prânz să se consume ciorba de miel, actrită cu borș. De asemenea, Mihaela Bilic a adăugat în mediul și stufatul, fiind un preparat tradițional dietetic. Mai mult, un aspect important de care să se țină cont este acela ca legumele să ocupe jumătate din farfurie. Când vine vorba de alimentele care se consumă la masa de seară, specialistul include friptura gătită la cuptor. În ceea ce privește desertul, Mihaela Bilic recomandă consumul de pască.
Sursa foto: Facebook