Mercur retrograd în Balanță 2021. Ce să NU să faci până pe 18 octombrie

 Dumba Gabriela
.

Pe 27 septembrie 2021, Mercur va retrograda în Balanță și va sta acolo până pe 18 octombrie. Atunci când Mercur e retrograd în Balanță, astrologii recomandă să nu facem anumite lucruri. Iată, așadar, ce e bine și ce nu e bine să faci când este Mercur retrograd în Balanță și care sunt zodiile avantajate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Toată lumea, indiferent de semnul zodiacal, va experimenta momente agitate provocate de Mercur Retrograd. Chiar dacă există trei zodii care vor fi avantajate în următoarea perioadă, nimeni nu este imun la forțele perturbatoare ale retrogradării lui Mercur.

Mercur retrograd 2021. Ce nu e bine să faci în perioada lui

Deci, ce ar trebui să faci în perioada 27 septembrie – 18 octombrie 2021? În primul rând, este indicat să nu intri în panică. Cu puțină atenție, poți evita greșelile majore. Iată ce nu e bine să faci când Mercur e retrograd:

1. Să nu semnezi contracte

Nu este indicat să semnezi contracte fără a verifica de mai multe ori clauzele. Mercur face ravagii în comunicare, deci asigură-te că știi exact ce semnezi sau că ești de acord cu fiecare punct al documentelor, potrivit a1.ro. Dacă ai îndoieli în legătură cu anumite aspecte, pune întrebări.

2. Să cumperi electrocasnice

Dacă poți evita unitățile comerciale cu electrocasnice, cât timp Mercur e retrograd, o să-ți mulțumești mai târziu. Specialiștii spun că este posibil ca aparatele electronice să nu mai funcționează, așa că s-ar putea să rămâi fără noile achiziții într-un timp foarte scurt.

3. Să-i vorbești de rău pe alții

Nu este indicat să comentezi acțiunile celorlalți, mai ales în următoarea perioadă. Șansele ca vorbele să ajungă la urechile lor sunt foarte mari. Până când retrogradarea lui Mercur va înceta, e recomandat să presupui că tot ce spui va fi auzit de toată lumea.

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă… Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Citește și: O vloggeriță a devenit virală după pe TikTok după ce a demonstrat cum o schimbă machiajul

Citește și: Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani

Ce poți face când Mercur este retrograd în Balanță

Pe de altă parte, atunci când Mercur este retrograd în Balanță, ești încurajat să spui NU, dacă asta simți să faci. Un beneficiu al lui Mercur retrograd este că reînvie trecutul. Este o perioadă ideală pentru împăcări, proiecte abandonate sau idei vechi. Întrucât comunicarea este afectată de retrogradarea planetei, ai șansa de a afla exact ce dorești să spui și cum e mai bine să o faci. Atenție la limbaj, în loc să zici 'poate', spune doar 'nu'.

Urmează o perioadă în care ai oportunitatea de a începe multe proiecte noi, așa că, la fel de bine, le poți finaliza pe cele în lucru.

Universul vrea ca tu să ai niște perioade în care nu vei funcționa la o capacitate înaltă, așa că, dacă lucrurile devin frustrante, de ce să nu te oprești și să iei o pauză bine meritată? Este un moment perfect pentru a vă concentra pe sănătate, prieteni, familie și oamenii pe care îi iubești.

Zodii avantajate de Mercur retrograd în Balanță

Deoarece Mercur tranzitează zodia Balanță, sunt șanse mari să apară probleme în sfera amoroasă, dar și în relațiile de prietenie. Unele dintre zodii vor fi, însă, avantajate de Mercur retrograd în Balanță.

Scorpion

Simți retrogradarea lui Mercur la nivel profund și personal. Casa a 12-a de creștere spirituală va fi activată în timpul acestui tranzit, provocând o agitație în subconștientul tău. Nu trebuie să-ți fie teamă să visezi cu ochii deschiși. Este momentul ideal să pui în practică toate visele pe care le ai.

Vărsător

S-ar putea ca Mercur Retrograd să nu îți afecteze puterea de a comunica, dar te va obliga să reflectezi și să te analizezi din toate punctele de vedere. În cazul tău, retrogradarea lui Mercur va influența schimbări majore în casa responsabilă de descoperirea de sine.

Pești

Mercur retrograd îți oferă șansa de a face bilanțul afacerilor tale și de a implementa modificările necesare pentru a ajunge la rezultatele dorite. Îți place să visezi cu ochii deschiși și, dacă vrei un stil de viață luxos, poți folosi acest prilej pentru a găsi instrumentele necesare, potrivit astrologului Lumi Pelinku, citat de a1.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton