Lună Nouă în Taur pe 30 aprilie 2022. Cum sunt afectate zodiile

 Dumba Gabriela
.

Pe 30 aprilie 2022 are loc fenomenul Lună Nouă în Taur. Alinierea Soarelui și a Lunii în Taur cere să pornești spre aspirațiile tale într-un rit lent, calculat, dar constant, care garantează succesul. Cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă din zodia Taur.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Luna Nouă din 30 aprilie 2022 are loc pe un teritoriu fix, de Pământ, al Taurului, care ne inspiră să ne bucurăm de deliciile unei lumi senzuale și să ne îndreptăm atenția spre obiectivele noastre.

Cum se manifestă Luna Nouă din Taur, de pe 30 aprilie 2022

Luna Nouă este asociată cu  noi începuturi, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreți să schimbați sau la ceea ce vreți să aduceți  nou  în viața voastră.

Taurul este calm, senzual, metodic, productiv dar poate fi și turbat atunci când este provocat peste anumite limite. Este o Luna Nouă a cărei energie ne poate ajută să dăm o definiție nouă' ideii de abundență, de valoare personală, de valoare materială și spirituală, resurse, bunuri, talente, securitate financiară și emoțională, credință în Dumnezeu.

Taurul este semn de pământ, fix, adică este ancorat în realitate, iubește lucrurile concrete, și nu acceptă schimbările.

Răspunde de valoarea personală, de talente și de finanțe, de salariul pe care îl obținem de la job, de senzualitate.

Ce înseamnă Luna Nouă în Taur, de pe 30 aprilie 2022

Taurul este semnul zodiacal care se schimbă cel mai greu, are mare putere de rezistență la efort, încăpățânare cât cuprinde și caută tot ce e stabil, loial, fix.

Totodată, guvernatoare Lunii Noi este Venus, zeiță iubirii, și se află în semnul vecin, în Gemeni, unde se poartă copilărește, adoră să flirteze, să zboare din floare în floare, nu e axată pe stabilitate ci caută schimbarea, potrivit kanald.ro.

Luna Nouă în Taur ne mai vorbește despre valorile de baza: cât ne valorizăm, cât ne iubim, cât de atenți suntem la propria persoana, cât de bine suntem emoțional, financiar? Cât și cum mâncăm? Ne vorbește despre siguranță din absolut toate punctele de vedere.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă din Taur, de pe 30 aprilie 2022

Berbec

Este o perioada de materializare a unor proiecte mai vechi, de succes financiar dupa eforturi sustinute, deci este vremea recoltei. Puteti fi recompensat – financiar – pentru ceea ce ati realizat pana acum. Porniti o afacere noua, deschideti un cont de economii, faceti o tranzactie importanta, cumparati ceva mult dorit.

Taur

Este o perioada de afirmare, de evidentiere in tot ce va propuneti. Este un moment ideal pentru noi inceputuri, pentru initierea de drumuri noi, pentru initiative personale, pentru a va manifesta cu indrazneala si a va pune in lumina adevarata personalitate.

Gemeni

Este o perioada in care crizele si surprizele nedorite pot sa apara in orice moment. Nu va simtiti prea bine si preferati sa stati mai mult in umbra. Preferati izolarea, singuratatea, visarea, iluzia. Va faceti tot felul de procese de  constiinta si va incearca un puternic sentiment de culpabilitate. Evitati orice forma de viciu.

Citește și: Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când l-a cucerit pe președintele FranțeiADVERTISING

Citește și: Otilia Bilionera s-a luptat cu depresia:„Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka complet nemachiată:„O poză la adevăr

Rac

Este o perioada in care preocuparea dv. se indreapta spre lume, societate, colectiv, umanitate. Va integrati mai bine in plan social. Faceti noi cunostinte, asocieri, prietenii. Ati putea intra intr-un grup nou de persoane, fie pentru distractii, fie pentru niste scopuri sociale.

Leu

Este o perioada in care planul profesional iese in evidenta. Incepeti proiecte noi care va pot aduce succes. Va preocupa mai mult ca oricand imaginea dv. profesionala, reputatia, legatura cu superiorii, faima dv., deci faceti tot posibilul sa atrageti atentia asupra dv.

Fecioară

Este o perioada in care va largiti orizonturile prin relationare cu lumea, prin studiu si cunoastere, prin calatorii si spiritualitate. Fiti deschis spre latura spirituala si abstracta a vietii. Examenele pot fi de succes. Studiati, incercati sa va extindeti cunostintele in mai multe domenii.

Balanță

Este o perioada in care preocuparile dv. se indreapta spre lucruri ascunse ale vietii. Deveniti mult mai indiscret, mai curios, mai misterios, mai atras de barfa si secrete, vreti sa descoperiti adevarata fata a lucrurilor. Viata sexuala creste in intensitate si ati putea avea o aventura erotica pasionala.

Scorpion

Este o perioada buna pentru noi asocieri si contracte, pentru colaborari si parteneriate in orice plan. Fiti mai deschis spre ceilalti, spre lume, spre societate, care va pot fi de ajutor in momentele importante. Moment bun pentru a incheia noi contracte de colaborare. Cunoasteti oameni noi.

Săgetător

Este o perioada in care atentia vi se indreapta spre curatirea sufletului si a trupului. Faceti o cura de slabire, de dezintoxicare, un tratament benefic pentru insanatosire. Deveniti un om de baza la care oricine poate apela la nevoie, pentru ca acum va preocupa mai mult binele altuia, decat al dv. personal si sunteti dispus sa faceti servicii altora.

Capricorn

Va puteti manifesta din plin calitatile, deci poate fi un moment de afirmare deplina a celui care sunteti, poate chiar un moment de glorie si stralucire. Va puteti remarca mult mai usor, scotand in evidenta ceea ce aveti unic si special. Norocul este de partea dv.

Vărsător

Este o perioada intens emotionala, cand sensibilitatea creste la maximum. Sufletul este in prim plan, deci oferiti-i ceea ce are nevoie. Simtiti o mai mare nevoie de ocrotire si dragoste.

Pești

Este o perioada de intensificare a planului relational si intelectual, deci trebuie sa va aplecati asupra acelor proiecte ce au nevoie de flexibilitate, de schimbare, de innoire. Este favorizat tot ce este legat de comunicare, studiu, informatie, cunoastere, deplasare, miscare, corespondenta, telefonie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton