Horoscopul lunii ianuarie 2022. Patru zodii încep anul în forță

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii ianuarie aduce vești bune pentru unele zodii și mai puțin bune pentru altele. Se anunță schimbări majore pentru unele zodii la început de an. Astrele prevăd că anumiți nativi nu ar trebui să se ferească să-și asume riscuri, necesare pentru un viitor luminos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscopul lunii ianuarie 2022 – Berbec

Anul 2022 începe în forță pentru Berbeci! Este, fără doar și poate, anul lor, iar luna ianuarie debutează cu dorința de schimbare, senzația că pot muta munții din loc și mult optimism într-un viitor și mai luminos. Aveți încredere în voi, totul va fi minunat!

Horoscopul lunii ianuarie – Taur

Uranus va avea efecte benefice asupra creativității în ianuarie. Încercați să vă gândiți la un nou proiect, să vă îmbunătățiți situația financiară, pentru că aveți toate șansele să primiți noi oportunități de a face bani. Curaj, cine nu riscă nu câștigă!

Horoscopul lunii ianuarie – Gemeni

În această lună, mulți Gemeni se vor gândi serios la o strategie care să le permită să fie liberi din punct de vedere financiar. Vor veni și aceste proiecte, nicio grijă! Cât despre viața amoroasă, aveți parte de liniște și înțelegere. Dar și de pasiune!

Horoscopul lunii ianuarie 2022 – Rac

Ianuarie aduce decizii radicale în viața profesională! Unii Raci își dau demisia când nimeni nu se așteaptă la asta sau schimbă domeniul de activitate. În orice caz, se întrevăd noutăți pe zona carierei, pentru că voi nu sunteți oameni blazați sau comozi. Succes!

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: Cele mai norocoase 3 zodii în octombrie.Li se va schimba viața radical

Horoscopul lunii ianuarie – Leu

În ianuarie, Leii se vor simți renăscuți. Se anunță schimbări mari, dar nu neapărat de natură profesională, ci mai mult în sfera personală. Este posibil să ieșiți dintr-o relație, dacă simțiți că nu mai funcționează, să schimbați casa sau chiar țara!

Horoscopul lunii ianuarie – Fecioară

Începeți anul într-o formă fizică de invidiat! În unele cazuri, Fecioarele pot simți că a venit momentul să se apuce de sport, să adopte un stil de viață mai sănătos, să se ocupe de latura spirituală, să mediteze etc. Anul 2022 se anunță minunat pentru voi!

Horoscopul lunii ianuarie – Balanță

Luna ianuarie 2022 aduce provocări în viața Balanțelor. Acești nativi ai zodiacului vor fi provocați de astre să găsească un echilibru între familie și job. Și veți reuși! Ar trebui să fiți atenți și să încercați să fiți cât mai empatici posibil!

Horoscopul lunii ianuarie – Scorpion

Nu ați avut un an ușor, așa că ianuarie poate veni cu o stare de oboseală și nevoia de a dormi mai mult! Ascultați-vă corpul și faceți, pe cât posibil, ceea ce vă cere. Dormiți, plimbați-vă în natură, aveți grijă la simptomele neplăcute, citiți, faceți tot ce simțiți!

Săgetător

Luna ianuarie va scoate la suprafață unele situații nerezolvate din trecut și va trebui să găsiți cea mai bună soluție pentru a putea merge mai departe. Cu calm, comunicare și asumare, veți reuși să depășiți momentul. Nu țipați și nu reproșați, și totul va fi bine!

Horoscopul lunii ianuarie – Capricorn

În ianuarie, se anunță o perioadă excelentă din punct de vedere financiar pentru voi! Puneți la cale afaceri noi, proiecte care vă vor aduce bani serioși pe viitor și se pare că nimic nu vă va sta în cale! Este un început de an fabulos pentru voi!

Vărsător

În luna ianuarie 2022, Vărsătorii vor avea ocazia de a renegocia anumite contracte, astfel că acum este cel mai potrivit moment pentru a tăia de pe listă ce nu vă mai convine! Nu vă mai complaceți în situații care nu vă oferă confort psihic, dar și financiar!

Horoscop ianuarie – Pești

Ianuarie scoate la suprafață multă energie creativă din voi și veți fi plini de idei noi, așa că ar fi păcat să nu vă folosiți de ea! Comunicați-i șefului ideile voastre, fără teamă, și nu vă mirați dacă veți primi un bonus sau chiar o avansare. Bravo!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton