Mercur intră în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2022. Cum va fi afectat fiecare semn zodiacal

 Martin Lorena
.

Mercur intră în zodia Vărsător pe 2 ianuarie 2022. Planeta Mercur va intra în zodia Vărsător în a doua zi a anului 2022. Acesta va reuși să intensifice anumite relații dintre zodii, iar pe altele le va distruge cu totul! Cu atât mai mult, în aceeași zi va avea loc și Luna Nouă, motiv pentru care unele semne zodiacale trebuie să fie extrem de atente. Iată cine va întâmpina probleme la începutul anului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Berbec

Berbecii trec printr-o perioadă în care trebuie să se gândească la viața lor! Aceștia sunt nevoiți să își păstreze calmul și liniștea interioară și să nu creeze conflicte cu membrii familiei. Faptul că Mercur intră în Vărsător le va afecta Berbecilor relațiile cu superiorii. Aceștia trebuie să se gândească de două ori înainte să spună ceva!

Taur

Taurii, ambițioși din fire, sunt pregătiți să pună țara la cale la începutul lui 2022. Mercur în Vărsător îi ajută în această direcție și astfel, ei caută cele mai bune mijloace pentru a ajunge la ceea ce își doresc. Pe de altă parte, Luna Nouă le atrage atenția că unele tactici folosite nu sunt cele mai corecte.

Gemeni

Gemenii sunt ajutați de planeta Mercur. Relațiile acestora vor funcționa mai bine decât până acum deoarece vor reuși să își comunice direct punctele de vedere. Ei vor fi mai îngăduitori, mai optimiști și chiar mult mai fericiți! Este o perioadă prielnică!

Rac

Mercur în zodia Vărsător le va deschide ochii nativilor Rac. Aceștia vor observa că anumite persoane pe care le consideră apropiate nu sunt ceea ce par. Ei vor avea posibilitatea de a cunoaște noi oameni și de a experimenta mult mai multe lucruri în anul ce urmează.

Citește și: Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

Citește și: Top 3 cele mai inteligente zodii. Au o minte sclipitoare

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Ascendent în Pești – trăsături de caracter.Ce înseamnă să ai ascendentul în Pești

Leu

Leii vor traversa o perioadă îmbucurătoare! Aceștia vor fi supuși unor teste psihologice în relația de cuplu și vor reuși să le treacă cu brio! Ba mai mult, lucrurile par să meargă bine și din punct de vedere profesional, acolo unde sunt pregătiți pentru o nouă etapă de dezvoltare.

Fecioară

Mercur în Vărsător va reuși să le deschidă Fecioarelor ochii cu privire la anumite situații din trecut. Nativii vor înțelege mult mai bine anumite aspecte din relațiile precedente și vor obține o lecție importantă. Deși inițial va fi dureroasă întreaga experiență, ulterior le va prinde bine!

Balanță

În această perioadă, Balanțele se preocupă foarte mult de muncă! Ele sunt pregătitte să facă față noilor etape care apar, însă trebuie să se gândească extrem de bine la scopul lor final. Mai mult, relațiile cu colegii de muncă ar putea deveni mult mai bune decât au fost până acum.

Scorpion

Mercur în Vărsător le oferă Scorpionilor curajul de a-și expune ideile! 2022 poate fi anul lor cât timp își vor susține argumentele și vor lupta pentru obiectivul lor! Aceștia ar putea chiar să îi surprindă pe apropiați datorită modului în care gestionează situațiile.

Săgetător

Deși întotdeauna au pus problemele celor din jur pe primul loc, Mercur îi va ajuta pe Săgetători să țină mai mult cont de propriile lor idealuri. Ei vor reuși să renunțe la empatia exagerată și nu vor mai face compromisuri pentru nimeni și nimic!

Capricorn

Capricornii vor reuși să renunțe la impulsivitate și vor gândi fiecare decizie mult mai rațional. Aceștia sunt dispuși să vadă și alte perspective ale vieții, iar acest lucru le va aduce doar beneficii. Din punct de vedere sentimental, relațiile cu oamenii s-ar putea îmbunătăți datorită empatiei de care dau dovadă.

Vărsător

Vărsătorii sunt cei mai afectați de Mercur în această perioadă! Ei își doresc să lupte în continuare pentru visul lor, însă s-ar putea confrunta cu câteva situații neplăcute. Aceștia ar trebui să își urmeze planul, fără a fi rău intenționați. Fiecare decizie pe care vor să o ia, trebuie să fie gândidă profund!

Pești

Peștii vor începe anul cu regrete. Ei se vor gândi la ultima perioadă din viața lor și vor realiza că nu tot ce au primit, era și real. Deși este destul de dificil, ei se vor ridica cu fruntea sus și își vor continua drumul alături de alți oameni, notează FANATIK.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton