Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Zodia Rac cheltuie mulți bani

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Berbec

Ești pus/ă pe drumuri din cauza unor probleme de familie care nu mai suportă amânare. Când credeai că poți răsufla în sfârșit cu ușurare, vin pe capul tău niște musafiri nepoftiți, care nu fac decât să te enerveze la culme și să te trateze cu superioritate pe față.

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Taur

Petreci câteva zile departe de partenerul de viață sau de cei din familie, dar abia atunci îți dai seama cât de mult îți lipsesc. Înveți să apreciezi mai mult persoanele care sunt lângă tine și care te iubesc cu adevărat. Realizezi că îi poți pierde oricând, așa că timpul este prețios.

Horoscop săptămânal 8-14 august. Gemeni

Ai o mulțime de idei excelente la locul de muncă, dar ți se pare că ești cam singura persoană care își dă interesul cu adevărat. Din păcate însă, șefii tăi nu apreciază așa cum se cuvine tot acest efort pe care îl depui și te trec cu vederea când vine vorba despre mărirea de salariu.

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Rac

Cheltui cu mult mai mulți bani decât ți-ai propus. Cu toate acestea, măcar te consolezi cu gândul că ți-ai luat lucruri cu adevărat necesare sau că ai făcut niște investiții care îți vor aduce rezultate frumoase pe viitor. Te ferești să le spui celor dragi câți bani ți-au zburat, de fapt, din portofel.

Citește și: Horoscopul lunii august 2022 pentru toate zodiile

Citește și: Cele mai sincere zodii vs. cele mai false

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Leu

Te întremezi după o perioadă dificilă, în care ai avut de furcă din cauza unor probleme de sănătate. Aproape toți cei din familie îți sunt alături pas cu pas și se preocupă îndeaproape de însănătoșirea ta cât mai rapidă. Asta îți dă curaj și te face să te lupți mai aprig în momentele în care îți este mai rău.

Horoscop săptămânal 8-14 august. Fecioară

Ești pe bârfă în aceste zile. Te distrezi la telefon sau la cafele cu prietenii, puneți țara la cale și vă amuzați teribil pe seama anumitor persoane pe care nu le suportați. Curând veți afla niște vești șocante, la care nu v-ați fi gândit niciodată, legate de aceleași personaje.

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Balanță

Este o perioadă extrem de propice pentru transformările personale, indiferent dacă sunt unele fizice sau legate de dorințele și aspirațiile tale. Prinzi curaj, țintești tot mai sus și ai mai multă încredere în forțele proprii decât ai avut în ultimele luni.

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Scorpion

Ești pe punctul să iei o decizie extrem de importantă în legătură cu cariera ta. Ți s-a făcut o propunere pe plan profesional care te pune pe gânduri. Simți că actualul loc de muncă sau actuala colaborare nu te mai mulțumește așa cum o făcea în trecut, așa că dorești să încerci ape noi.

Horoscop săptămânal 8-14 august. Săgetător

Primești un mesaj de la un fost coleg de muncă sau de la un fost colaborator. Îți face o propunere profesională insultătoare, care te scoate din sărite. Te gândești dacă merită să îi răspunzi cu aceeași monedă, dar decizi să fii persoana mai matură din acest conflict.

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Capricorn

Reușești să calci pe coadă pe un șef sau pe un coleg, dar conflictul dintre voi se stinge rapid, atunci când apare un inamic comun la orizont. Vă uniți forțele și vă decideți să eliminați împreună rivalul a cărui prezență vă deranjează pe amândoi.

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Vărsător

Ești sătul/ă până peste cap de o persoană care îți datorează bani și care se face că plouă. Tot încerci să discuți cu frumosul, însă răbdarea ta are o limită. Decizi să fii cât se poate de tranșant și reacționezi mai dur decât ți-ai fi dorit, însă această metodă dă rezultate, căci ți se înapoiază rapid datoria.

Horoscop săptămânal 8-14 august. Pești

Apar conflicte serioase în familie din cauza unor sume mai importante de bani. Nu certurile te-au supărat atât de tare, cât faptul că cei dragi parcă nu mai văd absolut nimic în jurul lor în afară de bani și bunuri materiale prețioase, în loc să țină cont de sentimentele celor dragi.

Sursă foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton