Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Ce vești primesc zodiile

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Berbec

Ai un program foarte aglomerat în zilele următoare. Responsabilitățile legate de muncă pot aduce mai multă presiune pe tine și pot apărea tensiuni în cuplu sau în familie, din cauza aceasta. Din fericire, totul se rezolvă cu bine spre finalul intervalului.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Taur

Ești tot timpul în două direcții, ba vrei să te ocupi așa cum trebuie de casă, ba vrei să dai dovadă de eficiență la job. Nu poți să faci totul bine când procedezi așa. Încearcă să analizezi mai bine situația și să păstrezi doar responsabilitățile prioritate pentru o perioadă.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie. Gemeni

Intri în conflicte în primele zile ale săptămânii, dar ai tendința să vezi doar paiul din ochiul celuilalt, în loc să observi și bârna din ochiul tău. Privește mai atent situația și vei realiza că și tu porți o mare parte din vină pentru tensiunile apărute acum.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Rac

Iei o pauză binemeritată de la muncă, după ce ai tras din greu în ultimele săptămâni. Meritai asta din plin, iar odihna de acum te va ajuta să revii apoi cu forțe proaspete, pe toate planurile. De asemenea, reușești să petreci mai mult timp alături de cei dragi ție.

Citește și: Care sunt punctele tale forte și slăbiciunile sexuale în funcție de zodie

Citește și: Trei zodii se despart în 2023. Ce schimbări profesionale îi așteaptă

Citește și: Cele 3 semne ca ai întâlnit pe cineva dintr-o viață anterioară

Citește și: Horoscop chinezesc 2023, anul Iepurelui de Apă. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Leu

Momentan, nu mai vrei să îți faci planuri de viitor. Simți că atunci când începi să faci asta, țintești prea sus, îți faci prea multe speranțe și îți pui prea mult suflet, așa că acum ai decis să lași lucrurile să se întâmple de la sine, fără să mai pui presiune pe tine.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie. Fecioară

Pleci pe cont propriu într-o călătorie care te ajută să uiți de probleme și te îndrumă pe un drum nou, pe care poți să te redescoperi. Îți dai seama că poți realiza mult mai multe lucruri în viață decât aveai impresia la prima vedere.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Balanță

Reușești să găsești echilibrul pe care îl căutai de ceva vreme, în viața personală. Haosul începe să dispară și apare în locul lui liniștea la care visai. Reușești să repari și niște relații mai vechi, cu persoane cu care ai avut conflicte în trecut.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Scorpion

Întâlnești niște persoane noi, dar instinctul tău îți spune să nu ai încredere în ele. Încerci să păstrezi o relație amiabilă, fără să le dezvălui prea multe informații despre tine. Se dovedește spre finalul săptămânii că instinctul tău nu te-a înșelat.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie. Săgetător

Pornești într-o călătorie de câteva zile, care îți schimbă percepția asupra unor aspecte din viața ta. Realizezi că trebuie să ieși din niște situații extrem de toxice, care îți fac prea mult rău din punct de vedere mental.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie 2023. Capricorn

Un prieten bun îți face o surpriză foarte frumoasă, ieșiți în oraș și te bucuri de această pauză. Realizezi că ți-a lipsit enorm contactul cu oamenii dragi, după o perioadă în care ai muncit foarte mult și te-ai închis în tine din punct de vedere sentimental.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie. Vărsător

Primești niște vești legate de bani, pe care le așteptai de multă vreme. Din fericire pentru tine, noutățile sunt unele de bun augur, care vin tocmai atunci când aveai mai mare nevoie de niște rezerve financiare, cu care să îți achiți datoriile.

Horoscop săptămânal 23-29 ianuarie. Pești

Ești într-o stare de agitație, de parcă toți cei din jurul tău te scot din sărite. Trebuie să îți dai seama întâi care este, cu adevărat, problema. S-ar putea să te surprindă cauza acestor senzații.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton