Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023. Zodiile care iau decizii radicale

 Dumba Gabriela
.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023. Se anunță o săptămână memorabilă pentru unele zodii. Astrele le forțează să iasă din zona de confort și să ia decizii radicale, atât în zona profesională, cât și în cea sentimentală. Se poate lăsa cu demisii, relații destrămate sau prietenii încheiate! Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 20-26 martie 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal Berbec: 20-26 martie 2023

Diada Marte-Pluto te va forța să iei decizii radicale în această săptămână, dar partea bună este că vor fi spre binele tău, într-un final. Chiar dacă pare o situație neplăcută pe moment, vei vedea mai târziu că ai scăpat de relații care nu mai serveau binelui tău suprem.

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 martie 2023

În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai deoarece te identifici cu propriile sentimente. Însă, pe plan profesional pare că ai ajuns la capătul puterilor și este indicat să-ți iei o pauză de refacere. În caz contrar, vei ajunge în punctul în care vei claca și recuperarea e mai grea.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 martie 2023

Eşti conştientă că modul în care cei din jur îți influențează alegerile este definitoriu pentru parcursul tău profesional. Ai făcut mult prea multe compromisuri în defavoarea ta și ar fi cazul să te pui pe primul loc și să rupi pisica-n două dacă este cazul. Nu mai tolera oameni și situații care îți fac rău.

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 martie 2023

Chiar dacă ești o fire destul de indulgentă, nu renunți la valorile tale. Relațiile cu cei din jur pot avea de suferit pentru că nu mai ești dispusă să faci compromisuri de nici un fel. În plus, ești într-o pasă de sinceritate extremă în care spui verde-n față ce te nemulțumește, iar asta poate genera conflicte.

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 martie 2023

Te afli într-o stare de nesiguranță, iar asta se poate resfrânge în toate relațiile tale la locul de muncă, cu iubitul sau cu prietenii. Învață să ai mai multă încredere în tine și în planul lui Dumnezeu sau al Universului pentru tine. Scapă de negativitate și vei vedea că lucrurile se aranjează în bine!

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 martie 2023

Trăiești o armonie emoțională de invidiat și datorită acestui fapt îți merge bine pe toate planurile. Firea ta sensibilă binecunoscută nu mai este atât de… sensibilă în săptămâna asta și ai puterea să muți munții din loc.

Horoscop săptămânal Balanță: 20-26 martie 2023

Comunicarea și încrederea sunt esențiale în relațiile cu cei din jur, indiferent că vorbim despre zona profesională sau cea amoroasă. Dacă ești suspicioasă și acuzi oamenii că te mint sau uneltesc pe la spatele tău, fără să ai dovezi, nu faci decât să strici relațiile cu ei și să fii izolată.

Citește și:Monica Anghel devine instructor de fitness după ce a slăbit 43 de kilograme: „Vreau să le împărtășesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viață sănătoasă’

Citește și: Alina Pușcaș nu a mers la înmormântarea tatălui ei: ‘Părinții nu îi alegi. Nici nu am ce să iert. Ce relație a avut cu el

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 martie 2023

Urmează o săptămână în care înțelegi că pentru a primi respect trebuie să respecți, iar asta se câștigă în timp. În mod contrar, dai naștere unor conflicte din care poți pierde chiar tu. Te poți afla în fața unor decizii legate de schimbarea locului de muncă sau de ruperea unor prietenii care simți că nu mai funcționează pentru tine.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 martie 2023

Perioada următoare este marcată de calm, de linişte interioară, de melancolie şi de introspecție. Petreci mai mult timp cu familia și prietenii, iar astfel îți încarci bateriile pentru următoarea perioadă. Te poți relaxa citind sau plimbându-te în natură, singură sau în compania cuiva drag.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 martie 2023

Nu are niciun rost să îți începi săptămâna cu o dispoziţie negativă, mai ales dacă acest lucru se datorează unor persoane din anturajul tău. Cei care nu îţi apreciază dedicarea şi încrederea nu merită timpul tău și poți lua decizia, odată pentru totdeauna, să faci ordine în zona asta. Ai adunat prea multe frustrări și este cazul să rupi pisica-n două.

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 martie 2023

Astrele te ajută să faci lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, chiar dacă provocările de care vei avea parte sunt unele grele. Nu contează nimic când simți că te afli pe drumul potrivit, iar tot efortul pe care îl depui este spre binele tău. Succes!

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 martie 2023

Astrele te agită și ele destul de mult la nivel energetic în această săptămână, însă depinde de tine cum te raportezi la situații și oameni. Nu lua personal nimic, înțelege că fiecare are dreptul să gândească și să acționeze așa cum simte și la fel și tu ai dreptul să păstrezi anumiți oameni lângă tine sau nu. Sau să rămâi în anumite situații sau nu! Mingea este la tine!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton