Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Zodia care ia decizii proaste

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Berbec

Urmează o perioadă cu multe cheltuieli, dar și cu evenimente fericite și importante pentru familie. Te reîntâlnești cu niște oameni cu care nu ai mai comunicat de o perioadă destul de lungă. Puneți țara la cale și faceți planuri pentru viitorul apropiat.

Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Taur

Iei niște decizii greșite în această perioadă și spui cuvinte grele la nervi, pe care apoi le regreți. Ai mare grijă, s-ar putea să rănești niște oameni din jurul tău care chiar te iubesc cu adevărat. Și dacă te iartă pentru ceea ce ai făcut, se poate ca rănile din sufletul lor să persiste multă vreme de acum încolo.

Horoscop săptămânal 15-21 august. Gemeni

Ești indecis în legătură cu niște aspecte din cariera ta, dar nu poți face o alegere finală. Chiar și atunci când ți se pare că ai răspunsul corect, te sucești și începi să te întrebi dacă este bine să procedezi așa. Nu ai deloc încredere în instinctul tău, așa că apelezi la sfaturile cuiva din exterior.

Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Rac

Ai mult de muncă pentru că trebuie să recuperezi perioada în care nu ai reușit să duci la bun sfârșit toate responsabilitățile pe care ți le-ai asumat. Distanțarea ta fizică poate provoca îngrijorare printre persoanele dragi, așa că este nevoie de niște discuții îndelungi lămuritoare.

Citește și: Horoscopul lunii august 2022 pentru toate zodiile

Citește și: Zodiile care se vor despărți în luna august

Citește și: Top 5 zodii care mint cel mai bine

Citește și: Cinci zodii care vor avea noroc la bani în următorii cinci ani.Viața li se schimbă din această vară

Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Leu

Ai prea multe de făcut, iar acest haos de zi cu zi te copleșește. Încearcă să ceri ajutorul cuiva care ți-ar putea întinde o mână de ajutor sau să înveți să mai și refuzi atunci când ți se fac propuneri pe plan financiar. Mai prețioasă decât banii este liniștea ta sufletească.

Horoscop săptămânal 15-21 august. Fecioară

Reușești să te împrietenești cu o persoană care ți-a săpat groapa în trecut în anturajul de la locul de muncă. Lămuriți toate neînțelegerile dintre voi și descoperiți în mod surprinzător că aveți mult mai multe lucruri în comun decât v-ați fi așteptat vreodată.

Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Balanță

Faci un pas în față, doi în spate, dar apoi te remontezi și mai faci încă trei în față. Înveți să transformi furia și frustrările provocate de răutățile celor din jurul tău și le folosești drept combustibil. Dai dovadă de o tărie de caracter care îi ia pe mulți prin surprindere.

Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Scorpion

Un proiect de suflet pe care l-ai pornit anul acesta nu dă chiar rezultatele dorite. Nu trebuie să îți petreci prea mult timp suferind, nici nu trebuie să renunți. În sufletul tău se ascunde o putere nemărginită. Te ridici, te ambiționezi, perseverezi și abia apoi începi să vezi rezultatele.

Horoscop săptămânal 15-21 august. Săgetător

Ești deja pe calea succesului, dar s-ar putea ca aerul rarefiat din vârful piedestalului să îți cam ia mințile. Coboară cu picioarele pe pământ și renunță la aroganță. Altfel, s-ar putea ca purtarea ta de acum să îți dăuneze pe termen lung, ba chiar să se întoarcă împotriva ta.

Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Capricorn

Urmează câteva zile cu cheltuieli mari și investiții multe. Pregătești terenul pentru o colaborare fructuoasă sau o idee de afacere cu un potențial uriaș de reușită. Ai nevoie și de niște parteneri de încredere, dar aceștia sunt mai greu de găsit în ziua de astăzi.

Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Vărsător

Ai prea multă încredere în oameni și le găsești scuze, chiar și în al doisprezecelea ceas. Suferi adesea din cauza asta, așa că acum a venit momentul să faci o selecție mai riguroasă a persoanelor care sunt în viața ta. Nu oricine merită atenția pe care o oferi tu.

Horoscop săptămânal 15-21 august. Pești

Cineva din familie, cu care ai mai avut conflicte, îți întinde o capcană în care pici direct. Asta îți aduce numai probleme cu persoanele dragi, ba chiar și certuri în cuplu. Din fericire, reușești să realizezi la timp că greșești și încerci să rezolvi situația.

Sursă foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton