Fructul care alungă pofta de dulce

 Dumitrache Laura
.

Fructul care alungă pofta de dulce. Toți avem poftă de dulce, iar câteodată, aceasta este atât de puternică, încât nu o putem ignora. Chiar și atunci când suntem la dietă avem poftă de ceva dulce. Cu toate astea, există un fruct care poate înlocui zahărul. Pofta de zahăr tinde să apară atunci când carbohidrații sunt restricționați din dieta unei persoane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pofta de dulce poate fi modul în care organismul comunică de ce nutrienții are nevoie. Chiar și așa, există câteva alimente care ajută la săcderea poftei de dulciuri. Nutriționiștii au dezvăluit care este fructul care te ajută să combați pofta de dulce la nevoie. Potrivit unui studiu publicat de Journal of Nutrition până la 97% dintre femei și 68% dintre bărbați au poftă de a mânca ceva dulce.

Pofta de dulce poate apărea ca din senin, iar dorința de a mânca ceva dulce îți ocupă mintea și nu te lasă să te concentrezi. Spre deosebire de foame, care se instalează treptat, pofta apare brusc și are o țintă exactă. De obicei, produse bogate ăn grăsimi și zahăr, cu gust puternic.

Citește și; De ce se mănâncă struguri în Noaptea de Revelion

Citește și: Ulei de argan – beneficii pentru păr și ten.Cum faci măști din el

Citește și: Ce semnificație au bijuteriile pe care Kate Middleton le-a purtat de Ziua Commonwealth-ului.Ducesa și-a arătat solidaritatea față de Ucraina!

Citește și: Zelenski, mesaj pentru jurnalisa care a întrerupt emisiunea cu o pancartă anti-război:”Sunt recunoscător acelor ruşi care…”

Fructul care alungă pofta de dulce

Avocado este un fruct bogat în multe fibre și grăsimi sănătoare. Acest fruct ajută în mod normal la reducerea poftei de zahăr. Doctorul nutriționist Greene spune că avocado este o sursp puternică de proteine, dar oferă și grăsimi sănătoase, mononesaturate și polinesaturate care joacă un rol important în alimentarea organismului uman.

Potrivit studiilor relaizate la un colegiu din Londra scăderea zahărului din sânge la câteva ore după masă poate duce la senzația de foame și poate duce chiar la un consum foarte mare de calorii. Menținerea zahărului din sânge constant este importantă pentru a distruge poftele și a mânca în exces. Avocado este fructul care aduce nutrienții care limitează insulina și vârfurile de zahăr în sânge. Consumul de avocado poate ajuta organismul uman atunci când simte nevoie să consume ceva dulce.

Ce beneficii are pentru sănătate consumul de avocado

Avocado este fructul care te poate ajuta să combați pofta de zahăr, conform recomandărilor nutriționiștilor. Avocado este originat din America de Sud, acesta fiind prezent tot mai des în dietele a milioane de oameni. Avocado este bogat în grăsimi, carbohidrați, fibre și proteine.

De asemenea, avocado poate conține vitamina C, Vitamina K, vitamina B6, potasiu, Omega 3 și Omega 6. Nutriționiștii vorbesc tot mai mult despre beneficiile acestui fruct. Pentru a avea o dietă echilibrată fructul de avocado poate fi esențial în mesele zilnice. Datorită conținutului ridicat de luteină, avocado ajută la îmbunătățirea vederii în timp.

Fructul de avocado previne depresia

Pe lângă faptul că favorizează absorbția antioxidanților ce se găsesc în alte alimente pe care le consumăm, avocado este și el o sursă de antioxidanți importanți. Cercetări efectuate de-a lungul timpului arată că avocado este o sursă importantă de grăsimi mononesaturate, care joacă un rol important în mentinerea sănătătii cardiovasculare.

De asemenea, acest fruct contribuie la reducerea riscului de aparitie a stărilor depresive. Folații previn creșterea în exces a nivelului de homocisteină din organism, o substanță care poate afecta circulația sângelui și transportul nutrienților la nivelul creierului.

Sursa: Catine.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton