Detalii uimitoare din viața dictatorului nord-coreean Kim Jong-un. A avut o copilărie plină de excese și se închipuia playboy de Hollywood!

 Dumba Gabriela
.

Născut pe 8 ianuarie 1984, Kim Jong-un a fost proclamat în 2011, după încheierea perioadei de doliu național decretate în urma morții tatălui său, „conducătorul suprem al partidului, statului și armatei' în Coreea de Nord. Chiar dacă viața de familie a liderului suprem este secret de stat, au apărut, de-a lungul anilor, mărturisiri ale oamenilor aflați în anturajul său. Kim Jong-un a devenit cunoscut atât pentru dictatura sa brutală, cât şi pentru stilul de viaţă extravagant.

La rencontre du leader Nord Coreen Kim Jong Un et sa femme Ri Sol Ju avec le president chinois Xi Jinping et sa femme Peng LiyuanLa rencontre du leader Nord Coreen Kim Jong Un et sa femme Ri Sol Ju avec le president chinois Xi Jinping et sa femme Peng Liyuan

Despotul Kim Jong-Un pare să aibă fanteziile delirante ale unui personaj negativ din filmele cu James Bond, după cum a povestit fostul bucătar al președintelui Coreei de Nord, Kim Jong-II, pentru Daily Mail.

Astfel, Kenji Fujimoto, fost bucătar și partener de joacă pentru Kim Jong-Un, povestește că dictatorul nord-coreean a fost un adevărat playboy de Hollywood, care a avut o copilărie plină de excese. Jong-Un a învățat să conducă propriul autoturism Mercedes la vârstă de șapte ani, iar jocurile sale preferate erau Super Mario și Tetris.

„El a avut o piscină de dimensiuni olimpice, sală de cinematograf și de gimnastică. Prima mașină primită a fost un Mercedes-Benz. Acum are mai mult de 10 mașini și toate antiglonț. Starurile americane Michael Jordan și Dennis Rodman au fost idolii săi speciali. Jong-Un insista să joace baschet în fiecare seară, imediat după cină. Adolescența să a fost una de playboy, lenevind pe cele două iahturi date lui de către tatăl său.”, a spus Fujimoto.

Încă din adolescență, Kim Jong-un a consumat sticle întregi de vodcă rusească și a fumat încă de la vârstă de 14 ani. „Am fost că o bonă pentru Un. Aș spune că am fost cea mai apropiată persoană a să, de când era copil. M-am simțit că și cum era fiul meu”, a mărturisit Fujimoto.

De multe ori el era trimis în străinătate pentru a cumpără alimente exotice: peste de la Tokyo, Big Mac de la Beijing, citează ziare.com.

Marca favorită a dictatorului Kim Jong-un a fost Yves Saint-Laurent. Acum, el preferă costumele realizate de Scabal, care costă peste 1.500 de lire sterline. La 15 ani, el a fost trimis la un colegiu privat internațional în apropiere de Berna, în Elveția.

Kim Jong-Un a fost descris că un elev puțin priceput din punct de vedere academic, el petrecându-și mare parte a timpului pe terenul de baschet și pe pârtiile de schi. Apoi, la 18 ani el a înscris la Universitatea militară din Phenian.

Kim Jong-un, un dictator extravagant

Recent, presa a relatat că liderul nord-coreean a ordonat ca lângă câteva dintre palatele sale să fie construite piste pentru avioanele sale private. „Sunt situate lângă locuri pe care Kim Jong-un le vizitează des, într-un perimetru securizat.”, a declarat Curtin Melvin, cercetător al Universităţii Washington pentru Reuters.

The Telegraph relatează că, pe lângă avioane private, Kim Jong-un mai deţine yacht-uri, jet sky-uri, precum şi numeroase vile folosite pentru a-şi găzdui oaspeţii. Baschetbalistul american Dennis Rodman, care a fost găzduit de Kim Jong-un în 2013, a relatat presei că viaţa dictatorului e „ca o petrecere de şapte stele, cu cocktail-uri, jet sky-uri şi insule private”.

„Insulele sale sunt precum cele din Hawaii sau Ibiza, cu singura diferenţă că el e proprietarul. Are mereu 50-60 de oameni cu el, oameni normali, care beau cocktail-uri şi râd tot timpul împreună cu el. Dacă ceri o sticlă de tequila, poţi fi sigur că este cea mai bună tequila. Orice vrei, el are cel mai bun sortiment”, a spus Rodman. În ceea ce priveşte unul dintre yacht-urile private al lui Kim Jong-Un, Rodman a spus că e „o încrucişare între un vas de croazieră şi un vapor precum cele pe care le vezi la Disney”.

Citește și:

Cine este Kim Yo Jong, posibila succesoare a temutului dictator nord-coreean Kim Jong-un. Este școlită în Elveția și s-a alăturat Partidului Muncitorilor din Coreea (WPK) în 2007

Cine este și cum arată misterioasa soție a dictatorului Kim Jong-un. Detalii ce n-au putut fi șterse din trecutul Primei Doamne din Coreea de Nord

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton