Cum să repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui 

 Borcilă Andreea
.

Cum să repari relația cu partenerul, în funcție de zodia lui. În fiecare relație de cuplu, există și clipe de fericire și de romantism, dar câteodată partenerii pot avea discuții în contradictoriu. Află cum acționează bărbatul din fiecare semn zodiacal!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Partenerul din zodia Berbec 

Acești nativi sunt firi extrem de aventuroase, care se pot plictisi destul de repede. Dacă nu i-ai captat atenția, Berbecul riscă să găsească provocări în altă parte. Dă-i voie să-și revină după conflict, mai exact să se liniștească, apoi puteți comunica, însă fără critici și reproșuri. Găsește un moment oportun, cum ar fi după ce s-a odihnit sau mâncat. 

Partenerul din zodia Taur 

Taurii sunt firi sensibile, chiar dacă nu se exteriorizează. Mai mult, când vine vorba de conflict, acești nativi tind să se retragă și să fie destul de tăcuți. Chiar dacă nu vorbiți momentan, arată-i în continuare afecțiunea de care are nevoie, fără să-l pedepsești cu o atitudine sau vorbă nepotrivită. 

Partenerul din zodia Gemeni 

Gemenii sunt cunoscuți pentru arta lor de a vorbi și de a avea mereu texte pregătite la ei. De multe ori, acești nativi pot despica firul în patru, astfel că lucrurile se pot complica. Recomandarea este să ai multă răbdare să-l asculți, dar totodată ține cont și de ceea ce ai tu de transmis. Sunteți, până la urmă, o echipă, nu-i așa? 

Partenerul din zodia Rac

Bărbatul Rac este deseori un tip introvertit. Își poate ascunde suferința atunci când se simte rănit sau abandonat. Sfatul este să nu-i întorci spatele partenerului tău, în astfel de momente. El poate ține minte cum s-a simțit și poate căuta afecțiune în altă parte. Oferă-i afecțiunea de care are nevoie, doar așa se va deschide, sufletește, în fața ta. 

Partenerul din zodia Leu 

Poate fi dificil să te pui într-un conflict cu un bărbat din zodia Leului. Pentru că se iubește mult pe sine și are nevoie să fie în centrul atenției, nu se va lăsa până nu va câștiga discuția, cu argumentele sale. Amintește-i că nu sunteți dușmani. Sigur aveți și rutine speciale, atunci când vă petreceți timpul împreună. Odată ce îi arăți aprecierea și îl faci să se simtă exact ca leul din junglă, se va transforma într-un pisoi care te va asculta și va fi atent la nevoile tale. 

Partenerul din zodia Fecioară 

Una dintre cele mai pragmatice zodii este chiar Fecioara. Acești nativi pun foarte mult accent pe fapte și nu vorbe. Dacă observă că ceea ce ai spus nu bate cu ceea ce faci sau îi arăți, Fecioara își poate schimba părerea sau… chiar atitudinea. Stabiliți, de comun acord, ce este important pentru voi și, treptat, reconstruiți relația cu pași mici. 

Partenerul din zodia Balanță

Balanțele fug de conflicte. Deși pare o alternativă eficientă, în realitate lucrurile nu stau așa. Cu cât fugi de probleme, cu atât ele se aglomerează și devin din ce în ce mai complicate. Construiește un mediu/context în care Balanțele să se simtă în siguranță, pentru a nu mai fugi. Poate să fie când stați îmbrățișați, când vă țineți de mână sau când vă beți cafeaua preferată. 

Partenerul din zodia Scorpion  

Pentru Scorpioni, încrederea este primordială. Ceea ce faci sau ce spui îi va da lui ocazia să stabilească dacă poate avea încredere sau nu. Mai mult, trebuie să-i arăți și tu înapoi că ai încredere în el, că știe să ia deciziile potrivite în cuplu. Arătați-vă că și unul, și celălalt sunteți, împreună, doi oameni valoroși.   

Partenerul din zodia Capricorn 

Capricornii, la fel ca Fecioarele, sunt firi foarte pragmatice. De aceea, discuțiile trebuie să fie scurte, la obiect și esențiale. Bărbatul Capricorn este un om rațional, care poate purta matur o conversație. 

Partenerul din zodia Vărsător 

Vărsătorii sunt dornici de libertate și de independență. Dacă ești o persoană care îi tot cere validări, poți să-l faci pe partener să fugă de tine. Cere-i sfatul când vine vorba de ceea ce-și dorește. Oferă-i spațiul personal mult visat. 

Partenerul din zodia Pești 

Peștii sunt firi sensibile și rareori se exteriorizează. Cel mai mult îl va ajuta pe partenerul tău discuțiile cu sens, în care să vă înțelegeți reciproc. 

Sursă foto: Unsplash

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton