Un copil a învățat să citească singur la 2 ani și 4 luni. Știe să numere în șase limbi: "Prietenii lui abia recunosc câteva litere ale alfabetului"

 Dumitrache Laura
.

Un copil a învățat să citească singur la 2 ani și 4 luni. Un copil de nici trei ani a devenit cea mai inteligentă persoană din lume. Teddy Hobbs a intrat oficial în Cartea Recordurilor, devenind cel mai tânăr membru Mensa din Marea Britanie. Micuțul știe să citească fluent în șapte limbi și să numere până la 100 în mandarină, galeză, franceză, spaniolă și germană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un copil a învățat să citească singur la 2 ani și 4 luni. Teddy Hobbs, din Portishead, Somerset, Anglia, a devenit cel mai tânăr membru Mensa din Marea Britanie, după ce a învățat să citească la 2 ani și 4 luni. Teddy a împlinit de curând 4 ani și a fost admis în Mensa, organizația internațională a oamenilor cu un IQ mult peste medie.

Teddy HobbsTeddy Hobbs

Teddy a reușit să intre în Mensa pe vremea când avea 3 ani și 9 luni, potrivit The independent. Micuțul a învățat să citească la numai doi ani, iar acum reușește să citească cărțile Harry Potter. A finalizat testul IQ și a obținut 139 de puncte din 160 posibile.

Citește și:Dana Nălbaru îl meditează la fizică și chimie pe fiul ei de 7 ani: „E prea avansat pentru vârsta pe care o are, la trei ani scria alfabetul”

Citește și:Cine este Theodor Marcu, al treilea Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 10. Are 6 ani și este considerat „geniul tuturor lucrurilor'

Citește și: Povestea incredibilă a lui Sebastian Dobrincu (21 de ani), cel mai tânăr milionar român: 'Pentru cei care se întreabă: nu, nu sunt un copil de bani gata!'

Citește și:Marcel Pavel, decizie radicală după ce fiica sa a debutat pe scena Operei Române: „Copiii devin vedete prematur și apare depresia”

Un copil a învățat să citească singur la 2 ani și 4 luni

Teddy Hobbs a împlinit de curând 4 ani și a intrat în Mensa, o organizație internațională a persoanelor cu un IQ ridicat. Copilul s-a născut în Portishead, Somerset, Anglia, și a învățat să citească la 2 ani și 4 luni. De asemenea, Teddy știe să numere până la 100 în șase limbi non-native, germană, franceză, spaniolă, mandarină și galeză. Teddy a fost admis în Mensa la sfârșitul anului trecut, după ce a trecut testul IQ cu 139 de puncte din 160 posibile. Părinții micuțului au rămas șocați de inteligența fiului lor. Beth și Will au declarat că nu se așteptau că Teddy să intre în Mensa.

„Ni s-a spus că 3 ani este cea mai mică vârstă pentru cineva care a fost acceptat în Mensa, în Marea Britanie, deși în SUA e cineva în vârstă de 2 ani.

Ca să fiu sinceră, este o întâmplare totală că a intrat în Mensa. Nu ne-am propus niciodată să-l înscriem și chiar și atunci când l-am evaluat, am făcut asta ca să ne dăm seama ce poate și să știm ce facem mai târziu cu școala, a spus mama băiatului.

Teddy a fost conceput prin fertilizare în vitro

Mama lui Teddy, Beth, a declarat că băiatul și sora lui au fost concepuți prin fertilizare în vitro. Părinții susțin că inteligenta lui Teddy este o binecuvântare, iar în același timp un blesten, deoarece micuțul manifestă putin interes pentru lucrurile obișnuite.

Când am născut-o pe fiica noastră, i-am cumpărat lui Teddy o tabletă, ca să ne putem concentra asupra fetiței. Dar el nu a fost niciodată foarte interesat să joace jocuri sau altceva. În schimb, îi place să folosească aplicații pentru a încerca să învețe să numere până la 100 în limbi străine. Asta înseamnă distracție pentru el. Prietenii lui abia recunosc câteva litere ale alfabetului. In timp ce el citește Harry Potter. Îmi amintesc că l-am dus într-o zi la grădiniță și i-am spus educatoarei că a învățat singur să citească. La început, nu m-a crezut, a mai spus Beth.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton