Un copil de 12 ani a fost închis într-o cușcă și bătut cu bestialitate de colegii de clasă, la o școală din Bacău. Elevii s-au ales cu dosar penal

 Dumitrache Laura
.

Un copil de 12 ani din județul Bacău a fost închis într-o cușcă și bătut cu bestialitate de colegii de clasă. Elevii l-au terorizat pe băiat, iar tatăl acestuia a fost cel care a făcut publice imagini dure cu acesta. Bărbatul susține că de aproape un an reclamă acest eveniment, dar nici Poliția și nici Inspectoratul Școlar Județean nu au luat măsuri. După ce imaginile au devenit virale, elevii agresori s-au ales cu dosar penal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Imaginile cu băiatul de 12 ani au fost făcute publice de către tatăl acestuia, care reclamă lipsa de implicare a Poliției și a Inspectoratului Școlar Județean Bacău. Copilul a fost umilit, sechestrat într-o cușcă și agresat de mai mulți colegi de clasă. Băiatul a trecut prin momente cumplite și le-a povestit părinților drama prin care a trecut la școală.

baiat in cusczbaiat in cuscz

Evenimnetul șocant a avut loc pe 9 aprilie 2022. Trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani s-au ales cu dosar penal, după ce autoritățile s-au seseziat după publicarea imaginilor. Procurorii de la Parcherul de pe lângă Judecătoria Bacău au primit propunerea din partea polițiștilor din Bacău cu privire la trimiterea în judecată a celor trei elevi agresori.

Citește și:Cristian Boureanu a fost prins băut la volan. S-a ales cu permisul suspendat și cu amendă

Citește și:Alexandru Rafila, despre scumpirea medicamentelor generice: „E vorba de o actualizare a prețului cu rata inflației”

Citește și:Rugăciunea care se citește în Postul Paștelui pentru a primi iertarea păcatelor: rugăciunea către Sfântul Efrem Sirul

Citește și:Survivor România 2023. DOC a fost eliminat din concurs

Un copil de 12 ani a fost închis într-o cușcă și bătut cu bestialitate de colegii de clasă, la o școală din Bacău

Un băiat de 12 ani de la o școală din Bacău a fost băgat într-o cușcă și bătut cu bestialitate de către colegii de clasă. Minorul a trecut prin momentre dramatice la școală, iar când a ajuns acasă le-a povestit părinților. Evenimentul șocant a avut loc pe data de 9 aprilie 2022, iar tatăl victimei a făcut publice imaginile în care se vede cu băiatul este batjocorit de colegii săi. Tatăl copilului de 12 ani susține că reclamă de aproape un an incidentul la Poliție și la Inspectorarul Școalar Județean, dar nimeni nu a luat măsuri.

În imaginile publicate de news.ro, se vede cum băiatul este închis într-o cușcă metalică, iar alți copii îl ironizează. : „Ia uite, căţelul de cuşcă, turbalin!'. În tot acest timp, băiatul le cerea colegilor săi să îl scoată din cușcă. Evenimentul s-a produs la Liceul Tehnologic din localitatea Parincea. Tatăl băiatului a mai spus că mai există un filmuleț în care fiul său este bătut cu bețe.

Mai este un filmuleţ pe care eu l-am văzut la fostul director. Pe care nici fostul director, nici doamna directoare care este acum (în funcţie – n.r.) nu au vrut să îl dea. Îl filmuleţul respectiv se vede cum copilul băgat în cuşcă plângea şi striga Tata, vino şi ajută-mă!, Vă spun lui tata. Şi în jurul cuştii erau mai mulţi copii. Dar ăştia patru erau cu beţele, îl băteau şi spuneau «Câine rău». Conducerea şcolii are filmuleţele. Nu au vrut să ni le dea', a declarat tatăl copilului agresat pentru sursa citată mai sus.

Elevii agresori s-au ales cu dosar penal

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău au primit propunerea din partea polițiștilor din Bacău de a-i trimite în judecată pe cei trei elevi care l-au închis în cușcă pe băiatul de 12 ani. Potrivit autorităților, elevii agresori s-au ales cu dosar penal după actele de violență din curtea școlii.

„Din cercetări a reieșit faptul că, la terminarea orelor de curs, în timp ce minorul aștepta autobuzul în stație. Ar fi fost abordat de 4 elevi, cu vârste cuprinse între 13 și 15. Ulterior fiind închis într-un spațiu destinat colectării recipientelor din plastic, de pe terenul destinat activităților școlare.

A fost întocmit dosar penal în care au fost efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate. Polițiștii au desfășurat, în această perioadă, activitați specifice cauzelor cu minori. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunerea de trimitere în judecată a 3 dintre tineri', a transmis IPJ Bacau.

Tatăl copilului agresat a depus plângere scrisă

Băiatul de 12 ani a trecut prin momente cumplite, iar părinții săi speră ca autoritățile să le facă dreptate. Tatăl copilului a depus o plângere scrisă în data de 11 aprilie 2022, la Postul de Poliție Parincea, după ce fiul său a fost agresat de colegii de clasă. Mai mult, părinții băiatului susțin că acesta ar mai fi fost agresat de alți colegi în apropierea școlii. Conducerea Inspectoratului Şcolar Bacău spune că au făcut tot ce ținea de instituție pentru tragerea la răspundere a elevilor implicați în agresarea colegului lor.

Sursa foto: Captura video/Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton