China s-a mobilizat pentru a ajuta țările afectate de Coronavirus. A trimis doctori specialiști, infirmieri și ajutoare medicale în Italia, Iran și Pakistan. FOTO

 Lupescu Anca
.

Medici specialiști care s-au luptat cu coronavirus și au vindecat pacienți infectați cu Covid-19 au fost trimiși joi seară la Roma. Medicii au fost însoțiți de asistenți, infirmieri și ajutoare medicale. 

99

Un avion Airbus A350 al China Eastern a sosit la Roma cu o echipă de medici detașați pentru a-i ajuta pe italieni în lupta cu virusul Covid-19, scrie Corriere della Sera. 

 

Cei 9 medici sunt specialiști în reanimare și pediatrie și au adus cu ei echipamente medicale. Aceștia au ajuns joi seară pe aeroportul Fiumicino. 

Citește și: NU vă tratați acasă! Lista medicamentelor pe care le primesc românii diagnosticați cu coronavirus

Potrivit presei internaționale, alte echipe de specialiști chinezi au fost trimise în Iran, Pakistan și alte țări pentru a ajuta în lupta pentru noul coronavirus. 

Citește și: Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum. Au fost confirmate 70 de persoane infectate, dintre care 25 în București

Tot toi sera, un avion Air Malta a aterizat în Italia. Acesta a avut la bord 169 de cetățeni italieni care au stat blocați în insulă în ultimele zile. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton