Cele mai mincinoase zodii. Nativii care au mai multe fețe

 Mirea Roxana
.

Zodii mincinoase. Este foarte greu să ai încredere în cineva, în ziua de astăzi. Din punct de vedere zodiacal, există câteva zodii care nu spun adevărul foarte des. În cazul acestor nativi, este foarte bine să te gândești de două ori înainte de a da crezare spuselor lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zodii mincinoase – Gemeni

Această zodie este considerată a fi zodia cu o mie de fețe. Gemenii sunt printre cei mai mincinoși nativi ai zodiacului, sunt prefăcuți și schimbători. Ba mai mult, de foarte multe ori, aceștia nu mint pentru a ascunde ceva, ci doar pentru simpla lor distracție, pentru a vedea cum reacționează cei din jur.

Zodii mincinoase – Fecioară

Fecioarele se caracterizează ca a fi persoane sincere pentru a păstra aparențele. Totuși, acești nativi pot să mintă foarte mult în unele circumstanțe. De cele mai multe ori, este vorba de lucruri mărunte, care nu fac niciun rău nimănui. Totuși, de ce mint acești nativi dacă nu vor să rănească pe nimeni? Simplu. Vor să iasă mai mult în evidență.

Citește și: Cum reacționează zodiile după ce își înșală partenerul

Citește și: Care sunt zodiile compatibile în 2021

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Zodii mincinoase – Săgetător

Săgetătorul nu este cel mai sincer nativ din zodiac. Ba chiar unii aleg să nu spună adevărul din obișnuință pentru că au obiceiul de a minți încă din copilărie. Săgetătorul apelează la minciuni din dorința de a părea mai interesant și astfel a fi văzut de către ceilalți într-o lumină mult mai favorabilă.

Zodii mincinoase – Capricorn

Capricornul poate fi considerat cu ușurință cel mai mincinos nativ al zodiacului. Cum ar spune o vorbă din popor, capricornii „mint de îngheață apele'. Acestora le place să mintă despre familia lor, despre viața pe care o au, despre educația de care au avut parte. Efectiv, Capricornul vrea să pară o altă persoană în ochii celorlalți, potrivit unica.ro.

Zodii mincinoase – Pești

Peștiilor nu le place să mintă decât atunci când pot obține beneficii de pe urma unui neadevăr rostit. Cazurile în care aleg să mintă au legătură cu locul de muncă, cu viața sentimentală etc. Totuși, să nu uităm că totul se întoarce, iar Karma nu doarme. Mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la lumină, iar Peștii vor suferi mult din acest motiv.

Sursa Foto: unsplash

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton