Cum arăta Andreea Esca când a debutat la PRO TV. Avea 19 ani și era brunetă

 Lăstun Ana Maria
.

Pentru noi toți Andreea Esca este numele de referință pentru știrile din România. Îl asociem cu o prezență serioasă, o voce caldă, o doamnă frumoasă, cu tunsoare bob în nuanțe de blond-șaten, dar Andreea Esta arăta total diferit la 19 ani, când și-a început cariera în televiziune. Avem imaginile de atunci.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca prezintă știrile la ProTV de mai bine de 25 de ani, iar imaginea sa de acum ne este îmtipărită tuturor în minte. Totuși, uităm că suntem înconjurați de oameni care, la fel ca noi, se schimbă odată cu trecerea timpului. Deși zâmbetul este același și pare că nu a îmbătrânit mai mult de 5 ani, Andreea Esca arăta foaaarte diferit.

Debutul Andreei Esca în televiziune a avut loc pe vremea când prezentatoarea avea doar 19 ani. A primit cârma unui jurnal de știri, semn că meseria îi era predestinată încă de acum 30 de ani. Atunci, Andreea Esta lucra la Soti TV, prima televiziune independentă din România.

Citește și: Ce a făcut Andreea Esca înainte de a se angaja la PRO TV și cum a câștigat primii bani: „Eram în liceu”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

Citește și: Cum arată Andreea Esca nemachiată, la 47 de ani. În trecut a apelat la botox pentru a scăpa de riduri, dar s-a lecuit! Ce trucuri are acum

Citește și: Ce carieră și-ar fi dorit Andreea Esca să urmeze! Părinții au împiedicat-o să își împlinească visul adolescentin

Cum arăta Andreea Esca acum 30 de ani, la debutul în PRO TV

Brunetă, cu părul lung și ondulat- așa era Andreea Esca, atunci când avea doar 19 ani! Deși acum o cunoaștem ca fiind șatenă, cu părul bob și drept (cel mult întors la vârfuri), părul natural al prezentatoarei TV o face greu de recunoscut în fotografiile din galerie!

cum-arata-andreea-esca-acum-30-de-ani-1cum-arata-andreea-esca-acum-30-de-ani-1

La 19 ani, Andreea Esca prezenta un buletin de știri alături de Răzvan Dumitrescu, Adrian Munteanu și Laura Spiru. Vedeta TV a pornit de jos, iar primul său salariu avea valoarea de 150$, dezvăluire făcută chiar de directorul de marketing al postului Soti TV. Tot Virgil Popescu a explicat că Laura, Adrian, Răzvan și Andreea au fost aleși din 100 de candidați care veniseră la probe pentru postul respectiv.

Andreea Esca, declarații despre cum a ajuns prezentator TV

„Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: citește! Am citit ca la serbare.', a declarat Andreea Esca, pentru revista Tango.

Mai mult, vedeta a primit șansa de a vizita redacția CNN. Despre acest eveniment, a spus: „Era iarna lui 1994. Fiecare din grupul de 10 jurnaliști venea din diverse colțuri ale lumii după ce câștigaserăm burse de perfecționare în media. Toți eram avizi să mâncăm televiziune pe pâine, acasă la mama știrilor.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton