Ce tip de mamă ești în funcție de zodie

 Raiciu Adriana
.

Ce tip de mamă ești în funcție de zodie. Ai fi surprinsă să afli cât de multe poate spune zodia ta despre tine. Dacă ai de gând să devii mamă în curând sau ești deja una la momentul actual, trebuie să știi neapărat ce fel de mamă ești, în funcție de zodia ta. Iată care sunt cele mai bune calități ale tale, dar și ce defecte ai.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Berbec

Cel mai important aspect pentru o mamă din zodia Berbec este independența. Își dorește ca fiul/fiica ei să facă lucrurile singur/ă de la o vârstă destul de fragedă. Are nevoie să știe că se poate baza oricând pe copil. De asemenea, fiind o fire destul de impunătoare, mama din zodia Berbec va încerca să le pună anumite bariere copiilor.

Taur

Mamele din zodia Taur sunt niște mame care reușesc să aducă stabilitatea în viața unui copil, fără prea multe bătăi de cap. Aceasta este cea mai reprezentativă caracteristică a zodiei. Respectă tot timpul un program și încearcă să nu se abată prea mult de la drum. Dacă ești zodia Taur, este foarte posibil să îți înveți copilul să respecte regulile.

Gemeni

Mamele Gemeni sunt tot timpul la curent cu tot ce se întâmplă, așa că vor avea parte de o comunicare excelentă cu fiul/fiica lor. Spiritul tânăr de care dă dovadă o va ajuta foarte mult în creșterea unui copil. Totodată, va fi greu să îi impui anumite reguli copilului tău și asta îți va da ție peste cap stabilitatea, dar și acestuia.

Rac

Femeia din zodia Rac au un simț matern extrem de dezvoltat și sunt în mod natural niște persoane iubitoare. Grija va fi tot timpul pe primul plan, însă va face tot posibilul să nu își deranjeze copilul. Vor exista, însă, momente când starea de spirit a mamei Rac se va schimba radical, daca va simți că cineva sau ceva reprezintă o amenințare pentru copilul ei.

Leu

Nativele din zodia Leu sunt cele mai apreciate ca mame, întrucât sunt niște firi extrem de energice și vor fi pe placul copiilor imediat. Își vor implica copilul în tot felul de activități, iar asta îl va dezvolta pe toate planurile. Există, însă, posibilitatea să exagereze în anumite situații și să se pună tot timpul pe primul loc.

Citește și: Top 3 cele mai inteligente zodii. Au o minte sclipitoare

Citește și: Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Ascendent în Pești – trăsături de caracter.Ce înseamnă să ai ascendentul în Pești

Fecioară

Mamele din zodia Fecioară sunt cele mai organizate și au tot timpul un plan bine făcut. Dacă lucrurile scapă de sub control, aceste native vor știi întotdeauna ce au de făcut. Însă, Fecioarele vor avea tendința să bârfească prea mult pe cei din jur, lucru care nu îi va interesa niciodată pe cei mici.

Balanță

Mamele din zodia aceasta au cea mai mare răbdare din lume cu fiul/fiica lor. Vor încerca să nu își pună în situații stânjenitoare copilul și vor fi extrem de atente la nevoile acestuia. La un moment dat, este posibil ca Balanțele să se confrunte cu mici probleme în familie, întrucât au tendința să își schimbe stările prea des. Ori este prea iubitoare, ori este prea cicălitoare.

Scorpion

De obicei, mamele Scorpion sunt cele care dictează în casă. Nu vor ține cont de părerea nimănui și își vor crește copilul după bunul plac. Însă, aceste native pot deveni ușor înnebunite după control, lucru pe care copilul o să-l deteste. Schimbările bruște de comportament vor reprezenta și ele o problemă.

Săgetător

Mamele din zodia Săgetător sunt mai ales cunoscute pentru spiritul aventurier. Nimic nu le va sta în cale și vor încerca să-și învețe copilul să fie la fel ca ele. Va exista, însă, o problemă în momentul în care va vrea să ducă anumite lucruri prea departe. Atunci, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată și se vor abate puțin de la drum.

Capricorn

Femeia Capricorn este extrem de muncitoare și nu va da înapoi niciodată. Sunt pregătite tot timpul să-și îndeplinească visul și asta le va transforma în niște luptătoare, dar și într-un model demn de urmat pentru un copil. Însă, din când în când, mamele Capricorn vor avea tendința să fie serioase, lucru care îi va enerva pe cei mici.

Vărsător

Îți pot fi cele mai bune prietene sau cele mai dure persoane din viața ta. Trebuie doar să știi cum să te comporți cu mamele din zodia Vărsător. Limitele vor fi puse tot de ele și doar acestea vor știi când vor fi sau nu depășite. De asemenea, mama Vărsător poate fi percepută ca o mamă mult prea libertină.

Pești

Mamele din zodia Pești sunt extrem de empatice și își va iubi copilul necondiționat, mai ales în momentele în care se va afla într-o cumpănă. Nativele din această zodie sunt creative și asta îi va atrage și mai tare pe cei mici. Vor face tot timpul diferite activități cu aceștia. Pot fi, însă, și sensibile, așa că ar trebui să se controleze destul de tare.

Află și ce zodie ești în zodiacul chinezesc

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton