Ce puteri ascunse au zodiile

 Iacob Antonia
.

Ce puteri ascunse au zodiile. Fiecare persoană deține o superputere, chiar dacă nu este conștientă de acest lucru. În plus, fiecare dintre noi avem un metal prețios care ne protejează. Iată cum se calculează destinul fiecărei zodii în parte în funcție de numerologie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Astrologii susțin că există 10 numere care au rolul de a oferi nativilor puteri ascunse. O putere nu înseamnă neapărat că acea persoană poate muta munții din loc sau să zboare precum personajele din filme, ci să aibă abilități speciale pentru ceilalți din jur.

Citește și: Top 5 cele mai pretențioase zodii. Sunt greu de mulțumit

Citește și: Zodiile care dovedesc că opusele nu se atrag

Citește și: Anamaria Prodan are sau nu o relație cu Dan Alexa? „Dacă eu te bat, sunt…?'

Pentru a ști exact ce caracteristici alchimice au cifrele care stau la baza puterilor zodiilor, trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Astfel, se adună ziua, luna și anul nașterii cifră cu cifră până când se ajunge la una singură. Iată care sunt caracteristicile pentru fiecare număr în parte.

Cifra 1 reprezintă semnul argintului. Sunt genul de persoane care au propriul drum în viață. Se bucură de stabilitate emoțională puternică, sunt impunători și greu de dus de nas. Nativii care au cifra 1 sunt încăpățânați, dar își țin toate promisiunile.

Ce puteri ascunse au zodiile

Cifra 2 stă sub semnul fierului. Persoanele acestea sunt sensibile, optimiste și fac față tuturor provocărilor. Fac cele mai bune alegeri și nu analizează de 100 de ori înainte. De asemenea, sunt persoane sincere și caută prietenii adevărate. Iartă foarte ușor, dar nu uită.

Cifra 3 este sub semnul mercurului. Acești oameni au o energie debordantă și imaginație din plin. Se adaptează foarte ușor schimbărilor și nu se lasă afectați ușor. Sunt optimiști și comunică foarte bine cu cei din jurul lor. În plus, își fac prieteni în toată lumea pe unde călătoresc.

Cifra 4 reprezintă semnul zincului. Sunt persoane stabile, conservatoare, sincere și altruiste. Sunt genul de oameni pe care te poți baza toată viața, sar mereu la nevoile celorlalți pentru că sunt altruiști, generoși și loiali. Din nefericire, aceste persoane sunt ușor de păcălit.

Puterile neștiute pe care le au zodiile datorită horoscopului alchimist

Cifra 5 reprezintă semnul tablei. Persoanele care au acest număr sunt firi caracterizate de sociabilitate, generozitate, amabilitate și foarte mult zel când vine vorba de muncă. Au energie și noroc în domeniul afacerilor. Banii vin ușor. Au o ambiție ieșită din comun, de aia le reușesc tot ce-și propun în viață. Sunt nativii cei mai norocoși și mereu se exprimă sincer și direct.

Cifra 6 este semnul plumbului. Persoanele născute sub acest număr sunt persoane sincere, statornice, cu obiceiuri și tabieturi pe care le urmează toată viața. Acești oameni nu tolerează minciuna și trădarea și pot lucra destul de bine și singuri, fără o echipă.

Cifra 7 este semnul platinei, iar persoanele acestea sunt selective, par sociabile, au multe relații, dar se deschid foarte greu. Au parte de noroc în afaceri și sunt extrem de punctuali.

Cifra 8 reprezintă semnul nichelului. Sunt persoane muncitoare, devotate și optimiste. Au aventuri multe și vor mereu să încerce ceva nou. Se adaptează extrem de ușor provocărilor. În plus, știu să aleagă ce este mai bun pentru ei.

Cifra 9 este sub semnul aurului. Acești oameni iubesc luxul și sunt înconjurați de artă. Au noroc la bani, reușesc în afaceri ușor, la fel și în relațiile cu cei din jur. Se fac plăcuți extrem de ușor, sunt veseli și știu să păstreze relații de lungă durată.

Cifra 0 este sub semnul cuprului. Sunt oameni oameni empatici, generoși, joviali și atenți la nevoile celor din jur. Sensibilitatea îi caracterizează, dar sunt mereu dispuși să se sacrifice pentru cei din jurul lor. Uneori pot deveni răzbunători.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton