Ce poți cumpăra cu cardul Edenred de vacanță. Lista completă cu serviciile pe care le poți achita

 Dumitrache Laura
.

Ce poți cumpăra cu cardul Edenred de vacanță. Angajații companiilor specializate în beneficii și recompense primesc cardul Edenred de vacanță. Anul acesta cardul este încărcat cu suma destinată concediului, pe teritoriul țării. De asemenea, aceste carduri pot fi folosite și pentru anumite produse și servicii specifice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Voucerele de vacanță sunt o sursă importantă de bucurie pentru angajatii români. Cardurile de vacanță sunt eliberate de către Edenred, Up România și Sodexo. Acestea se primesc în suport electronic, pe card și sunt destinate exclusiv pentru utilizarea în timpul concediilor.

Cardurile Edenred pot fi folosite și pentru anumite produse și servicii specifice. Acestea sunt concepute pentru a le oferi angajaților o modalitate simplă de a cheltui bani în timpul concediilor. Mai joc găsești câteva caracteristici generale ale cardurilor de vacanță.

Citește și: Data până la care se dau vouchere de vacanţă românilor și cum pot fi folosite

Citește și:Cine poate primi vouchere pentru renovarea locuinței și schimbarea electrocasnicelor. Anunțul lui Marcel Boloș

Citește și:Vouchere de 3.000 de lei pentru românii care suferă de depresie. Ce criterii trebuie să îndeplinească

Citește și:Cum poți să obții vouchere materna 2023. Ce acte ai nevoie și unde poți folosi voucherele

Ce poți cumpăra cu cardul Edenred de vacanță

Cardurile de vacanță sunt instrumente de plată emise de companii specializate în beneficii și recompense pentru angajați. Cardurile Edenred, Up România și Sodexo sunt concepute pentru a oferi angajatilor o modalitate simplă și convenabilă de a cheltui bani în timpul concediilor și vacanțelor lor. Cu cardul Edenred poti cumpăra mai multe produse și servicii legate de vacanță și timp liber. Iată câteva exemple.

Cazare. Se poate utiliza cardul pentru plata cazării în hoteluri, pensiuni sau alte unități de cazare parteneră cu Edenred

Transport. Cardul Edenred poate fi folosit și pentru a închiria masini sau pentru transportul cu avionul sau autocarul

Mâncare și băutură. Cardurile se pot folosit în restaurant, cafenele, baruri sau pentru achiziționzarea de produse alimentare din supermarketuri partenere.

Activități de agrement. Cardul Edenred poate fi utilizat pentru achiziționarea biletelor la evenimente culturale, spectacole sau pentru a plăti evenimente sportive și reacreative.

Spa și wellness. Cardul poate fi folosit pentru a plăti serviciile de masaj, tratament, spa, abonament la săli de fitness sau alte facilități de relaxare.

Agroturism. Cardul poate fi folosit pentru a plăti cazarea și serviciile oferite în ferme agroturistice partenere

De asemenea, în ofertele achiziționate oferite de către serviciile unității de cazare sunt incluse și excursii la destinație. Este bine să verific lista de parteneri Edenred pentru a afla un se poate folosi cu exactitate acest card de vacanță.

Carasteristici generale ale cardurilor de vacanță

Parteneri și acceptare. Cardurile de vacanță sunt acceptate într-o rețea de parteneri afiliați, care includ hoteluri, restaurante, furnizori de turism, companii aeriene, companii de transport, spa-uri, parcuri de distracții și multe alte facilități.

Utilizare restrânsă. Cardurile de vacanță pot fi folosite doar pentru prețul de produse și servicii legate de vacanță. Precum transportul, alimentația, activitățile culturale și de divertisment.

Plafon și valabilitate. Cardurile de vacanță au o sumă care se poate utiliza, dar și o perioadă de valabilitate specifică. Aceste informatii sunt specificate de emitentul cardului și pot varia în funcție de politica acestuia.

Beneficii fiscale. În unele state, cardurile de vacanță pot beneficia de tratament fiscal special, precum scutirea de impozit sau contribuția socială.

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton