Ce planetă guvernează fiecare zodie

 Martin Lorena
.

Ce planetă guvernează fiecare zodie. Deși poate părea ireal, planetele zodiilor sunt cele care influențează cel mai mult comportamentele nativilor. Acestea sunt responsabile atât pentru calitățile oamenilor, cât și pentru defectele lor. În plus, planeta guvernantă poate reprezenta motivul pentru care unele persoane acționează într-un fel diferit de altele, în situații asemănătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Berbec – Marte

Planeta guvernantă a zodiei Berbec este Marte. Aceasta a fost considerată încă din cele mai vechi timpuri simbolul curajului și al biruinței. Oamenii care au această planetă guvernantă sunt înzestrați cu o forță interioară ce îi poziționează mereu drept lideri. Ba mai mult, aceștia vor știi întotdeauna ce să facă în situațiile de criză și își vor păstra capul sus! În viața de zi cu zi, aceștia sunt foarte competitivi și nu se lasă mai prejos de ceilalți adversari. Chiar și când apar probleme reale, ei știu cum să le gestioneze în așa fel încât totul să meargă conform planului!

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Taur – Venus

Taurii sunt guvernați de planeta Venus, cea care le oferă calmitate, armonie, pace și dorința de a-și găsi marea dragoste. Mai mult decât atât, cei născuți sub guvernarea lui Venus sunt persoane pentru care luxul, bijuteriile și funcțiile de conducere sunt extrem de importante. Tot datorită planetei guvernante, Taurii sunt primii care se înscriu în competiții și doresc întotdeuana să iasă învingători.

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Gemeni – Mercur

În legendele vechi, Mercur era mesagerul zeilor, cel care oferea noutățile și ducea mai departe mesajele importante. Acesta era recunoscut datorită exuberanței sale, dar și încrederii pe care o avea în propriile forțe. Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor au preluat aceste calități. Mai mult, Gemenii sunt persoane care se adaptează ușor la schimbări și care nu se plâng niciodată că nu au timp liber. Lor le place să fie mereu conectați cu lumea și să aibă tot felul de proiecte.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: George Clooney este un familist convins!Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Citește și: Cele mai stresate zodii.Fecioarele și Capricornii sunt cap de listă

Planetă guvernantă. Rac – Luna

Luna nu mai este considerată o planetă, însă privind harta zodiacului, aceasta reprezintă un astru foarte important. Luna reușește să le transmită Racilor puterea de a visa și de a spera la mai bine. Oamenii născuți sub acest semn zodiacal reușesc să ia cele mai bune decizii bazându-se doar pe intuiție. Mai mult, Racii știu cum să lupte pentru scopurile lor, indiferent de natura acestora.

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Leu – Soare

Precum și în cazul lunii, Soarele nu este o planetă, însă are o puternică însemnătate pe harta zodiacului. Acesta este cel care guvernează Leii, motiv pentru care aceștia sunt predispuși la a avea funcții înalte în societate. Deși Soarele oferă multe calități atât din punct de vedere fizic, cât și comportamental, există și excepții! Nativii guvernați de acesta nu sunt atenți deloc la detalii, iar din această cauză ar putea rata proiecte mărețe.

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Fecioară – Mercur

Gemenii și Fecioarele au aceeași planetă guvernantă, motiv pentru care cei doi nativi se înțeleg foarte bine. Deși sunt sub semnul aceleași planete, cele două zodii sunt ghidate diferit. Dacă Gemenii au primit talentul de a se adapta cu ușurință noilor situații, Fecioarele sunt înzestrate cu o logică imbatabilă. Mercur dăruiește Fecioarei inteligență, înțelepciune, dar și plăcerea de a descoperi întotdeauna ceva nou.

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Balanță – Venus

Venus le oferă nativilor născuți sub semul zodiacal al Balanței frumusețe interioară, carismă, șarm și bun-gust. Aceștia sunt firi deschise, extrovertite, care întotdeauna apreciază oamenii noi și schimbările. Mai mult decât atât, Venus le oferă acestor persoane puterea de a rezolva orice problemă fără a fi nevoie de forță fizică. Singurul mod prin care ei reușesc să câștige un conflict este datorită inteligenței.

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Scorpion – Pluto

În cele mai vechi timpuri, zeul Pluton era cel al Morții și al Lumii de Dincolo. Deși pare să aibă o conotație negativă, adevărul este că persoanele născute sub influența lui au parte de o anumită forță întunecată, ce poate fi luminată doar prin iubire. Aceștia au nevoie întotdeauna să fie iubiți de cei din jur și nu se simt bine în preajma oamenilor necunoscuți. Mai mult decât atât, Scorpionii sunt persoane cu multă voință și au un simț al moralității foarte dezvoltat.

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Săgetător – Jupiter

Jupiter este considerată Planeta Înțelepciunii și Curajului. Nativii născuți sub guvernarea ei sunt persoane puternice, devotate, care reușesc să facă față tuturor obstacolelor care le apar în cale. Mai mult decât atât, Săgetătorii moștenesc capacitatea de a flirta cu ușurință, dar și de a seduce rapid persoanele pe care au pus ochii.

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Capricorn – Saturn

Încă din cele mai vechi timpuri, Saturn a fost considerată Planeta Destinului. Saturn guvernează Casa a zecea a zodiacului, Casa realizărilor sociale şi profesionale, a carierei şi a succesului public. Acest lucru le este transmis Capricornilor deoarece sunt persoane ambițioase, care vor întotdeauna să își atingă obiectivele. Mai mult, aceștia sunt cei mai stabili din punct de vedere emoțional din tot zodiacul, iar acest lucru îi ajută să facă față momentelor dificile din viață.

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Vărsător – Uranus

Uranus este planeta care îi înzestrează pe Vărsători cu un caracter extrem de puternic. Aceștia se remarcă de restul semnelor zodiacale datorită dorinței lor de a evolua constant și de a afla cât mai multe lucruri noi. Cele mai multe persoane născute sub acest semn zodiacal au o pasine pentru cultură. Deși nu au primit un talent artistic deosebit, Vărsătorii reușesc să își creeze un drum în viață prin intermediul studiului.

Ce planetă guvernează fiecare zodie: Pești – Neptun

Nativii Pești au un caracter plăcut, ușor de remarcat pentru cei din jur. Oamenii născuți sub guvernarea lui Neptun sunt extrem de încrezători în propriile forțe și cred că pot face față tuturor obstacolelor. Mai mult, ei au o comunicare foarte bună cu persoanele din jur, iar acest lucru le oferă doar avantaje.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton