Ce îl enervează pe partener în relație, în funcție de zodie

 Dumitrache Laura
.

Ce îl enervează pe partener în relație, în funcție de zodie. În fiecare relație există numeroase tensiuni și conflicte, apărute din multe situații banale. De multe ori, minciunile sau motivele de gelozie pot să-l enerveze la culme pe partenerul tău. Iată ce-l deranjează cel mai tare, în funcție de zodia lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce îl enervează pe partener în relație, în funcție de zodie. Dacă vrei să eviți discuțiile aprinse într-o relație, ar trebui să știi ce îl deranjează pe partenerul tău. Oamenii sunt diferiți și fiecare are propria viziune și lucruri care îl deranjează. Astrele îți spune ce îl enervează pe partenerul tău în relația cu tine, în funcție de zodie.

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt persoane nerăbdătoare, iar acest lucru înseamnă că se vor enerva ori de câte ori trebuie să aștepte. Fie că trebuie să aștepte la coadă sau la cabina de probă, nu poți sta liniștit. Acest lucru îl enervează la culme pe partenerul tău, deoarece nu ai întotdeauna cea mai bună atitudine.

Citește și: Ce schimbări aduce mutarea lui Mercur retrograd în Taur.Vești neașteptate pentru unele zodii

Citește și:in

Citește și:

Citește și:

Taur

Persoanele născute în zodia Taur le place să respecte un program, iar pentru cei care întârzie, vor avea o reacție deloc plăcută. Din această cauză, partenerul tău ar putea fi enervat de atitudinea ta, mai ales dacă obișnuiești să întârzii.

Gemeni

Gemenii vorbesc foarte mult despre cei din jurul lor, iar aceste mici bârfe s-ar putea să fie deranjate pentru partenerul lor. Mai mult, câteodată le place să facă povești mai interesante și adaugă detalii care, nu au existat de fapt. Nimănui nu-i plac mincinoșii, așadar ai grijă ce veți spune pe viitor.

Rac

Racul nu preferă o noapte în club în locul unei seri petrecute pe canapea, alături de o carte sau un serial bun. Astfel, ție îți place confortul casei tale, iar asta ar putea deveni enervat pentru partenerul tău, mai ales dacă lui îi place să meargă la petreceri. De asemenea, un alt lucru care îl enervează pe partenerul tău este faptul că tu nu uiți niciodată nimic.

Leu

Nativii din zodia Leu nu greșesc niciodată sau cel puțin asta crezi tu. Partenerul tău și restul prietenilor s-ar putea să nu fie de acord cu atitudinea ta. Mereu trebuie să fie vorba despre tine și vei intra în conflicte destul de ușor cu cei din jur. Chiar și așa, este imposibil ca tu să nu ai dreptate.

Fecioară

Partenerul tău de viață știe că îți place foarte mult ordinea, dar obsesia ta pentru aranjarea fiecărui lucru la locul lui poate fi deranjată. Fecioarele sunt tăcute de fel și nu știi dacă sunt supărate pentru ceva sau pur și simplu nu au dispoziția necesară să vorbească cu tine. Atitudinea unei fecioare nu este întocmai amuzantă.

Balanță

Nativii din zodia Balanță știu cum să obțină tot ceea ce își doresc, dar urăsc confruntările. Balanța preferă să își ascundă problemele și să le ignore, considerând că vor trece de la sine. La fiecare ceartă, vei reuși să îl convingi pe partenerul tău că el a greșit.

Scorpion

Scorpionii știu ce gândețti și se folosesc de această tactică pentru a descoperi dacă ai mințit sau nu. Acest lucru îl poate enerva foarte mult pe partenerul tău, deoarece el simte că îl supui mereu unor teste. În cazul în care ai dreptate și afli că te-a mințit, încerci să fii indiferentă și să te indepărtezi de acesta.

Săgetător

Nativilor din zodia Săgetător le place să povestească foarte mult. Tu știi cum să spui cele mai amuzante lucruri, dar amintirile tale conțin întotdeauna și puțină ficțiune. În același timp, își place să te distrezi, dar acest lucru s-ar putea să nu fie întocmai pe placul partenerului tău.

Capricorn

Capricornii sunt mereu preocupați de locul lor de muncă. Întotdeauna vei încerca să lcurezi mai mult decât ți se cere și îți place să primești laude pentru asta. Din nefericire, nu prea ai timp liber, iar acest lucru poate fi deranjat pentru partenerul tău. Cu toate astea, tu nu dai multă importantă acestui lucru.

Vărsător

Vărsătorii sunt printre cele mai dure zodii deoarece reușesc să treacă peste orice obstacol, fără a se emoționa. Nimic nu te poate face să devii insensibil, iar asta demonstrează firea ta puternică. Cu toate astea, deși reușești să îți păstrezi calmul în aproape orice situație, atunci când vine vorba despre comunicare, lucrurile se schimbă.

Pești

Peștii sunt persoane romantice și visătoare, iar câteodată aceste lucruri pot fi considerate defecte câteodată. Partenerul tău și-ar dori ca in unele situații să fii mai matură și mai serioasă. Niciodată să nu îți amintești ce spui și o întâmplare povestită de tine va avea terei finaluri diferite.

Sursa: Elle

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton