Ce defecte ai în funcție de zodie

 Raiciu Adriana
.

Ce defecte ai în funcție de zodie. Fie că ne place sau nu, oamenii au și defecte. În timp ce unii pot fi mai suportabili, alții vor fi oaia neagră a zodiacului. Iată ce trebuie să știi despre aceștia nativi, dar și de ce trebuie să te ferești de ei în anumite momente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Berbec

Nativii din zodia Berbec au mari probleme cu punctualitatea. De asemenea, ceri prea mult de la omenii din jurul tău și chiar reacționezi nepotrivit în momentul în care nu iese totul așa cum vrei. Persoanele de lângă tine vor avea tendința să te ignore din această cauză.

Taur

Taurii sunt niște persoane foarte dezordonate. Le place foarte mult să trăiască confortabil, iar de cele mai multe ori asta se transformă în lene. De asemenea, în anumite momente tinzi să fii lacom și posesiv. Pe cei din jur îi deranjează foarte mult asta.

Gemeni

Ești oaia neagră a zodiacului. Pe lângă faptul că ești o persoană destul de lacomă, ești și superficială. Ba chiar mai mult, îți place foarte tare să bârfești oamenii din jurul tău. Persoanele apropiate vor avea tendința să se depărteze de tine.

Rac

Pentru tine nimic nu este bine. Te vei plânge mereu de viața ta sentimentală, iar apropiații se vor sătura să te vadă fiind mereu emotivă. Când simți că ceva te deranjează, începi să plângi fără oprire.

Citește și: Ce va trăi zodia Săgetător în iarna 2021-2022.Se anunță trei luni pline

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Leu

Crezi tot timpul că totul se învârte în jurul tău și că oamenii vor sta mereu să îți facă pe plac. În realitate, se schimbă totul. Ești egoistă și cei din jur se feresc de tine în anumite situații.

Fecioară

Iei decizii impulsive și nu te gândești niciodată la consecințe. Ba chiar mai mult, consideri că oamenii de lângă tine îți sunt un soi de servitori și crezi că poți face ce vrei din aceștia.

Balanță

Colegii de muncă nu vor vrea să colaboreze cu tine, pentru că tinzi să fii o persoană pe care nu te poți baza niciodată. Pare că nimic nu este suficient pentru tine și uneori chiar ești superficială.

Scorpion

Ești un mincinos adevărat, iar cei din jurul tău se vor îndepărta. Vei trece peste toată lumea doar ca să te bucuri tu de rezultate. Vei avea foarte mult de suferit.

Săgetător

Ai tot timpul impresia că doar tu știi adevărul și ai prea mult încrede în tine. Preferi să îi faci pe alții să muncească în locul tău, pentru că ești un maestru al cuvintelor.

Capricorn

Ai tot timpul o stare destul de proastă de spirit. Strici starea de bine tuturor, iar din această cauză oamenii nu vor să-și petreacă timp cu tine. Chiar dacă mulți te vor considera timidă, adevărul este cu totul altul.

Vărsător

Oamenii din jurul tău trebuie să fie cu tine sau împotriva ta. Tu nu vezi o cale de mijloc. De asemenea, ești destul de imprevizibilă, iar acest lucru îi va deranja pe cei apropiați.

Pești

Nu îți plac confruntările și preferi să te retragi rapid din situații complicate. În plus, ești destul de sensibilă, iar din cauza asta vei pierde multe lucruri.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton