O angajată MApN beată a lovit cu mașina un biciclist și a fugit. Polițiștii au găsit-o dormind cu capul pe volan

 Calin Maria Bianca
.

O angajată MApN beată a lovit cu mașina un biciclist și a fugit. Polițiștii au găsit-o dormind cu capul pe volan. Șirul accidentelor rutiere din cauza șoferilor în stare de ebrietate pare că nu mai are sfârșit. Recent, o femeie care lucra în cadrul MAPN, a fost găsită de oamenii legii cu o alcoolemie cum rar le-a fost dat să vadă, asta după ce șoferița de 31 de ani a lovit un biciclist cu mașina, pe o șosea din Vatra Dornei, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Iată cum s-a întâmplat totul și unde a fost găsită după accident!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marți seară, pe o stradă din Vatra Dornei, a avut loc un nou accident rutier, tot din cauza unei șoferițe care s-a urcat sub influența băuturilor alcoolice la volan. Femeia, anagajată la MApN, a lovit un bărbat în vârstă de 65 de ani, care mergea pe marginea străzii, pe lângă bicicletă. Situația este cu mult mai șocantă, când ne gândim că șoferița este o femeie de 31 de ani, militar la unitatea din Prundu Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud.

Citește și: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce!”. Prima reacție a familiei tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu. Ce a făcut Alexandru cu o zi înainte

Citește și: Titi Aur, despre accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: 'Mașina este o armă, ucide. Fata asta nu mai e om toată viața…'

Citește și: Antonia a împlinit 34 de ani. Ce surpriză i-a făcut Alex Velea de ziua ei de naștere: „Cea mai frumoasă…'

Citește și: Survivor România 2023. Ce concurenți sunt în pericol de eliminare

O angajată MApN beată a lovit cu mașina un biciclist și a fugit

Femeia în vârstă de 31 de ani care lucrează la MApN a încercat să ascundă tot ceea ce s-a întâmplat, astfel că a fugit de la fața locului pentru a nu fi găsită de oamenii legii și a fi în situația de a-și pierde locul de muncă, cât și permisul de conducere. Nu s-a oprit să vadă dacă brărbatul de 65 de ani pe care l-a lovit cu mașina, deși mergea corespunzător, este bine sau are nevoie de îngrijiri medicale, astfel că a fugit. Persoanele care au fost prezente la întreg incidentul au sunat la 112 pentru a cere ajutorul medicilor și a polițiștilor.

Polițiștii au găsit-o dormind cu capul pe volan

Bărbatul lovit a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, în timp ce oamenii legii au plecat în căutarea șoferiței. Nu au căutat prea mult, fiindcă era oprită în apropiere, cu capul pe volan, dormind. Polițiștii au trezit-o și au testat-o să vadă dacă a băut. Potrivit etilotestului avea o alcoolemie cu 1,72 în aerul respirat.

În aceste momente s-a deschis dosar penal pentru conducere în stare de ebrietate, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului. Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar, urmând să se stabilească pedeapsa pe care o să o primească șoferița în stare de ebrietate.

Sursă foto: Facebook- Radio Dorna

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton