Se deschide Aeroportul Internațional Brașov. Care sunt destinațiile de călătorie

 Oana Pantazi
.

Aeroportul Internațional din Brașov, singurul aeroport internațional din România construit de la zero în ultimii 50 de ani, se va deschide în luna iunie. Recent, a fost publicată și lista cu rutele oficiale pe care vor fi operate zborurile regulate. Deocamdată, compania aeriană Dan Air este singura care va realiza aceste zboruri. Iată spre ce destinații veți putea zbura de pe Aeroportul Internațional Brașov!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Începând cu data de 15 iunie 2023, Dan Air (România), fostă Just Us Air, va opera primele sale rute regulate spre Aeroportul Internaţional Braşov-Brașov, anunţă Aeroportul Internațional Brașov, conform Boarding Pass. Deocamdată au fost anunțate opt destinații din Europa spre care se va zbura de la Brașov.

aeroportul-international-brasov-aeroportul-international-brasov-

Când se vor opera primele zboruri de pe Aeroportul Internațional Brașov

Primii pasageri vor zbura de pe Aeroportul din Brașov pe data de 15 iunie 2023. Zborurile vor fi operate de compania Dan Air. În trecut, Dan Air a operat pentru alte companii, însă acum a preluat zboruri de linie pe rute regulate sub această titulatură.

Citește și: Ileana Ciuculete ar fi împlinit 70 de ani. Fiul artistei face dezvăluiri emoționante: „Mi-e dor de ea ca om, ca mamă, ca artist

Citește și: Anda Adam face acuzații la adresa proprietarilor casei din Bragadiru, de unde a fost evacuată: „Cu Eveline lângă mine, m-a înjurat. Mi-am bagat banii acolo ca să o vândă el mai scump

Citește și: Radu Siffredi și Oanei Matache s-au sărutat în văzul tuturor și au transmis un nou mesaj celor care îi critică: „Nici măcar doamna Gina Matache nu știe asta!'

În fiecare zi de luni, se va zbura de la Brașov spre Milano, cu destinația Aeroportul Linate. În zilele de marți, Dan Air va zbura de la Brașov la Barcelona. De asemenea, miercuri sunt programate zborurile spre Bruxelles.

Rutele vor fi anunțate oficial în scurt timp, iar biletele pentru zborurile Dan Air operate pe cele opt rute vor fi disponibile pentru rezervare în curând. Pe lângă rutele regulate spre și dinspre Brașov, Dan Air va inaugura la începutul lunii iunie 2023 și primele sale 12 rute regulate spre și dinspre București, anunță boardingpass.ro.

Spre ce destinații se va zbura de pe Aeroportul Internațional Brașov

Aeroportul Internațional Brașov a postat recent, pe pagina oficială de Facebook, și primele destinații de călătorie ce vor fi operate începând cu luna iunie. Compania Dan Air operează zborurile cu avioane de tip Airbus A320 ce au o capacitate de transport de 174 de locuri, 162 de scaune în clasa economică și 12 scaune în clasa business.

Brașov – Barcelona – Brașov (în fiecare marți);

Brașov – Bruxelles BRU – Brașov (în fiecare miercuri)

Brașov – Budapesta – Brașov (în fiecare marți, duminică);

Brașov – Londra LGW – Brașov (în fiecare vineri);

Brașov – Milano LIN – Brașov (în fiecare luni);

Brașov – Munchen – Brașov (în fiecare sâmbătă);

Brașov – Nuremberg – Brașov (în fiecare joi);

Brașov – Stuttgart – Brașov (în fiecare joi).

Sursa foto: Facebook Aeroportul Internțional Brașov

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton