5 zodii periculoase. Îți pot face foarte mult rău!

 Lăstun Ana Maria
.

Acestea sunt cele mai periculoase 5 zodii. Sunt extrem de șirete și, dacă nu ești atent, îți pot face foarte mult rău. Cu certitudine, nativii tuturor celor 12 zodii pot dezvolta și caracteristici negative, însă zodiile prezente în acest articol speculează cu mare ușurință punctele vulnerabile ale altor persoane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Topul celor 5 zodii periculoase te va lua prin surprindere! Astrele nu manifestă doar energie pozitivă, motiv pentru care există anumite zodii cu caracteristici mai puțin bune. Într-adevăr, toți oamenii au părți bune și rele în egală măsură, dar aceste 5 zodii îți pot face zile grele când te aștepți mai puțin! Este vorba despre nativii următoarelor semne zodiacale: Scorpion, Balanță, Gemeni, Rac și Fecioară și fiecare dintre aceștia are parte de câte o caracteristică specifică.

Dacă Gemenii au o personalitate schimbătoare, fiindu-le ușor să treacă de la o stare la alta, Scorpionii sunt maeștri în arta manipulării! Balanțele mint cu foarte mare ușurință pentru a evita conflictele și, după cum bine se știe deja, o minciună este mult mai dureroasă decât adevărul. Racii au tendința de a șantaja emoțional oameni, iar inteligența nativă ajută Fecioarele să manipuleze orice tip de persoană.

Citește și: Ce zodii divorțează cel puțin o dată. De ce au ghinion

Citește și: Horoscopul lunii iunie. Surprize în plan amoros pentru zodii

Citește și: Cum reacționează zodiile după ce își înșală partenerul

Citește și: Care sunt zodiile compatibile în 2021

Top 5 zodii periculoase. Știu să lovească exact unde doare

Zodia Scorpion

Scorpionii manipulează pe absolut oricine, atunci când vor să obțină ceea ce își doresc! Ca vietate, scorpionul are dimensiuni reduse, dar îmțepătura sa poate fi mortală, fapt care se aplică și nativilor zodiei. Sunt persoane foarte misterioase, care denotă viclenie și șiretenie în multe dintre acțiunile pe care le întreprind. Deși sunt foarte pasionali și determinați, Scorpionii își arată foarte rar emoțiile.

Vor munci până în pânzele albe pentru a-și atinge scopurile, iar atitudinea lor lejeră le pune la dispoziție multe resurse. Sunt buni psihologi- identifică ușor vulnerabilitățile persoanelor din jur și pot exploata pe oricine, chiar dacă în anumite cazuri depășesc limita. Sunt oarecum narcisiști, motiv pentru care nu pot conștientiza răul pe care îl fac, vina fiind mai meru a celeilalte persoane.

Zodii periculoase. Balanță

O altă zodie periculoasă, care se pricepe tare bine la manipulare, este Balanța. Deși preocupați de scopuri înalte, precum echitate, egalitate, justiție, nativii Balanță se pot juca foarte ușor cu mintea umană. Nu sunt certăreți, ba chiar putem spune că detestă scandalurile, dar Balanțele vor face tot ce le stă în putință pentru a face impresie bună și pentru a trăi în pace și armonie. Chiar dacă asta ar însemna să arunce gunoiul sub preș.

În rarele momente în care au parte de conflicte, nativii Balanță nu aleg nici tabăra binelui, nici tabăra răului. Nativii Balanță sunt oportuniști, iar sinceritatea nu este punctul lor forte. Vor spune oricâte minciuni este nevoie pentru a câștiga discuția și aprecierea celor din jur.

Gemenii obțin tot ce și-au propus, indiferent de mijloace

Nici Gemenii nu se lasă prejos la capitolul minciună! Se știe deja că pot fi duplicitară, dar trebuie să fiți foarte atenți, pentru că pot fi și mincinoși. Foarte convingător, nativul Geamăn este priceput la manipulare, iar abilitățile extraordinare de comunicare îi fac pe ceilalți să se lase descoperiți de secrete. Siguranța falsă pe care nativul Gemeni ți-o inspiră îți poate face mult rău.

Este periculos să îi spui secretele tale unui nativ din zodia Gemeni, pentru că își modifică atitudinea constant și, mai mult decât atât, pot folosi informațiile respective împotriva ta. Sunt volatili și, pe lângă toate cele enumerate mai mult, le place să fie în centrul ateniei, așa că te vor bârfi fără resentimente.

Zodii periculoase. Rac

Racii sunt recunoscuți pentru faptul că apelează la șantaj emoțional de fiecare dată când simt că le fuge pământul de sub picioare. Fiind foarte emotivi, ei nu te vor manipula cu aceeași convingere cu care o va face un Scorpion sau un Geamăn. Racii se victimizează și trec de la o stare la alta, iar impredictibilitatea lor îți poate da mari bătăi de cap.

Singurii oameni pe care Racii îi vor accepta în viața personală sunt cei înțelegători, iubitori și toleranți- fix calitățile pe care nativul Rac nu le posedă. Aceștia vor profita de bunătatea persoanei apropiate și vor apela la șantaj emoțional dacă nu se simt iubiți. Trebuie să fie mereu în centrul atenției, să ai grijă de ei și să le descoperi limbajul iubirii, până ca bomba de șantaj să se detoneze.

Fecioarele manipulează cu ajutorul inteligenței

Nativii Fecioară sunt destul de greu de citit. La prima vedere îți vor părea oameni reci, distanți și nepăsători față de nevoile celor din jur, dar odată ce se deschid în fața ta vei observa că sunt, de fapt, foarte sensibili și ușor de rănit. Nu își arată emoțiile și au tendința de a deveni cicălitori și de a-i critica peste măsură pe cei apropiați.

Sunt nativi foarte inteligenți, așa că știu bine cum să aibă avantaje și să tragă foloase de pe urma celor din jur. Fecioarele sunt foarte analitice și se lasă ghidate de rațiune, așa că vor dezvolta rapid un plan prin care să le facă rău celor din jur, fără ca aceștia să își dea seama de malițiozitatea lor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton