3 zodii care nu au încredere în ele. Sunt cei mai sensibili

 Sutiu Theodora
.

3 zodii care nu au încredere în ele. A avea dubii în ceea ce privește propria persoană este cât se poate de uman. Există totuși semne zodiacale care trăiesc aceste sentimente mult mai intens decât celelalte. Sunt mai sensibile, iar acest lucru îi face să fie vulnerabili.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fie că este vorba de viața personală sau ceva profesională, ei sunt predispuși să ezite atunci când vine vorba de luat decizii importante. Totuși, faptul că nu sunt siguri pe ei le dă un farmec aparte.

Zodii care nu au încredere în ele. Rac

Racii sunt întotdeauna încăpățânați și de multe ori arată mult mai puțin decât simt. Ei întâmpină dificultăți în a se exprima atunci când vine vorba de a cere ajutor celorlalți, pentru că nu au încredere în ei.

Lor nu îi e deloc ușor să se exprime, ba chiar îi e frică că orice spune sau face are efecte negative. Le e frică de refuzuri, de critici, de bârfe, îi e frică de orice în general.

Nativii din zodia Rac se feresc cu mare grijă să nu sufere din dragoste. Ei sunt în stare să aştepte ani în şir dovezi de iubire puternice pentru a avea încredere în partenerii lor şi pentru a se căsători cu ei.

Ei caută suflete la fel de romantice ca ei, iar, când se îndrăgostesc, o fac pentru toată viaţa, devenind foarte posesivi.

Citește și: 3 zodii de bărbați care nu vor înșela niciodată

Citește și: Top 3 cele mai geloase zodii

Citește și: Venus intră în Săgetător pe 7 octombrie 2021

Zodii care nu au încredere în ele. Pești

Peștii sunt în general fragili și au mereu nevoie de protecți atunci când vine vorba de probleme. Lor le place să stea departe de oameni și să petreacă cât mai mult timp de unii singuri, tot din lipsa de încredere în ei.

Deși simt nevoia să primească ajutor, nu îl cer. Sunt foarte sensibili și se pierd în situații limită. Dar, preferă să nu îi vadă nimeni cum eșuează.

Peştii sunt sensibili, uşor romantici şi visează cu ochii deschişi când sunt îndrăgostiţi. Vor să fie răsfăţaţi cu surprize, cadouri şi flori.

Le place să fie înconjuraţi de lucruri delicate, fine, îşi transformă dormitorul într-un spaţiu de lux, să se simtă cât mai bine acasă.

Zodii care nu au încredere în ele. Gemeni

Gemenii sunt foarte intenși, dar asta nu înseamnă că sunt siguri pe ei. Totodată, ei pot amesteca sentimentele așa de tare încât se pierd pe drum.

Nativii Gemeni adoră dragostea ca principiu de viață, oferă dragoste, dar nu te poți baza pe iubirea lor o viață întreagă.

Cât sunt tineri, le place să aibă tot felul de experiențe și aventuri, le place să cunoască tot felul de oameni, să călătorească și să își facă prieteni.

Totodată, Gemenii nu pot oferi stabilitate și fidelitate, lor le place să flirteze și trebuie să te bucuri de compania lor atât cât o poți avea, pentru că, tot din nesiguranță pot să se schimbe, scrie Libertatea.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton