Cele mai norocoase zodii în dragoste în iulie

 Lăstun Ana Maria
.

În luna iulie a acestui an, nativii acestor zodii descoperă, după căutări îndelungate, dragostea adevărată! Vorbim despre 3 zodii care sunt foarte norocoase la capitolul dragoste, iar astrele sunt de partea lor. În anumite cazuri, vom avea parte și de… nunți sau cereri în căsătorie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, acum că Mercur nu mai este Retrograd, putem răsufla ușurați! Comunicarea noastră revine, treptat, la normal, iar aspectele negative ale vieții de zi cu zi nu ne mai afectează atât de mult. Totuși, există anumite zodii care au motive și mai mari de bucurie: ele sunt cele mai norocoase în dragoste! După lungi perioade de suferință, aceste zodii găsesc iubirea adevărată.

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii. Nativii care zâmbesc mereu

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii. Cui îi place să dețină controlul

Citește și: 5 zodii periculoase. Îți pot face foarte mult rău!

Citește și: Ce zodii divorțează cel puțin o dată. De ce au ghinion

Cele 3 zodii norocoase în dragoste în iulie vor avea parte de evenimente neașteptate pe parcursul lunii iulie și vor întâlni multe persoane. Cum iubirea nu ține doar de cuplu, nativii aceștia își pot forma noi prietenii, însă oamenii care le calcă pragul vieții s-ar putea transforma și în parteneri… de-o viață! Iată care sunt zodiile care în luna iulie găsesc iubirea adevărată.

Top 3 zodii norocoase în dragoste în luna iulie. Capricorn

S-ar putea ca anumiți nativi din zodia Capricorn să se afle deja în relații. Este foarte probabil ca, dacă lucrurile nu mergeau prea bine, să renunțe la actualul partener și să își îndrepte atenția către o altă persoană. Consemnăn faptul că iulie este una dintre cele mai buni pentru zodia Capricorn din ultimii câțiva ani, așa că norocul le va surâde pe mai multe planuri. Norocul în dragoste în luna iulie se va manifesta din plin pentru nativii acestei zodii.

Nu doar că descoperă iubirea adevărată, dar vor scăpa și de problemele cu banii sau de la locul de muncă. Totuși, dacă v-ați născut sub semnul Capricornului, trebuie să știți că persoana de care vă veți îndrăgosti vă va da lumea peste cap, pentru că este diferită față de ce vă imaginați că veți avea alături, pentru tot restul vieții.

Ce zodii găsesc iubirea adevărată în iulie. Vărsător

Nativii Vărsător au parte de o perioadă cel puțin agitată, dar au noroc în dragoste, în luna iulie! Astrele indică anumite călătorii în viața lor, fie ele de afaceri sau alături de familie, precum și câteva probleme la locul de muncă. Totuși, nativii de aer au parte de surprize foarte frumoase, iar aici ne referim în mod special la Vărsător, care face parte din zodiile norocoase în luna lui Cuptor.

Vărsătorii care se află deja într-o relație vor face pasul cel mare și, chiar dacă evenimentul era unul planificat sau nu, cert este că ați  făcut alegerea bună în privința partenerului. În cazul în care nu aveți o persoană specială pe care vă puteți baza, fiți cu ochii în patru în cercul de prieteni. Este posibil ca o persoană pe care o intrigați și care să își dorească să vă cunoască mai bine să fie chiar sub nasul vostru!

Zodii norocoase în iubire. Berbec

Zodie de foc, Berbecul este o fire cât se poate de aventuroasă. Aventurile nativilor Berbec au și conotația de ieșiri în natură, dar și pe cea bine cunoscută a aventurilor amoroase. Deși le este foarte greu să rămână fideli, nativii Berbec vor dezvolta, poate chiar dintr-o astfel de aventură, o relație cum multe persoane își pot doar clădi în vise.

Nativii Berbec sunt cei care cuceresc, în mod normal, pentru că adoră să dețină controlul. Ei bine, iată că s-ar putea ca persoana care intră în viața lor ca o furtună să preia frâiele, lucru care îi va lua prin surprindere. Acest lucru este valabil și pentru persoanele singure, dar și pentru cele aflate deja în relații. Mare grijă!

Vezi și care sunt cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care le poți trimite persoanei dragi

Dacă vrei să-ți consolidezi relația, iată câteva intrebari pentru iubit, pe care i le poti adresa ca să-l cunoști mai bine

sursa FOTO: Pixabay.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton