Jorge, la VIVA! Party 2018: "Cele mai frumoase imagini cu mine şi familia mea sunt în VIVA!"

 Pirvu Cristina
.

Jorge, la VIVA! Party 2018. Artistul a ajuns singur la petrecerea organizată de revista noastră la Clubul Diplomatic. Am fost curioşi să aflăm de ce partenera sa nu l-a însoţit. Jorge ne-a explicat şi ne-a şi dezvăluit cum s-a îmbrăcat! Nu îi e frică de rubrica prost îmbăcat!

Jorge şi-a amintit cu drag de pictorialele frumoase cu familia sa făcute special pentru revista noastră. La fel şi de petreceri. Iată ce declaraţii a făcut la VIVA! Party 2018.

„Ştiu că cele mai frumoase poze şi imagini cu mine şi familia mea sunt sunt în VIVA!. Ştiu că petrecerile la care am fost au fost chiar printre cele mai reuşite şi de fiecare dată când vine petrecerea VIVA! sunt prezent. (…) Am venit singur pentru că soţia mea are treabă, este prinsă cu mai mulţi invitaţi din străinătate. Mai vin si şingur, nu trebuie să fiu însoţit mereu. (…) Am fost recent la cumpărături, mi-am luat mai multe ţinute şi am combinat din ele. Eu nu cred în rpost îmbrăcat sau în foarte bine îmbrăcat. Cred că oamenii uneori doar aşa ştiu să se îmbrace, sau poate că nu pot apela la un stilist, sau poate că nu îi interesează.”, ne-a spus George în exclusivitate la VIVA! Party 2018.

Cum reuşeşte artistul şi soţia sa să menţină relaţia de cuplu

În apartamentul în care ne-au primit George și familia sa numeroasă e rost de distracție. Iată cum au decurs la început lucrurile între cei doi. „În momentul în care ne-am căsătorit, eu și soția mea locuiam separat. Am făcut în august nunta, după care ea s-a dus în apartamentul ei, eu în al meu. La șase luni după ce ne-am căsătorit, ne-a luat duhovnicul nostru și ne-a zis: „Băi, mutați-vă împreună, ce faceți?!.

Foto: VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton