Irinel Columbeanu, alături de noua iubita, la VIVA! Party 2018

 Alina Dan
.

A trecut ceva timp de când Irinel Columbeanu este din nou burlac. Și tot ceva timp de când nu a mai fost văzut în public cu o altă parteneră. Până în această seară, la VIVA! Party 2018.

[gallery ids="2432346,2432347,2432348"]

Cel mai exclusivist eveniment monden al anului a fost prilej pentru omul de afaceri pentru o apariție publică alături de o superbă brunetă. Destinși și, evident, fericiți, cei doi au socializat cu celelalte vedete prezente la eveniment și s-au alintat cu priviri tandre, dar discrete.

VIVA! Party 2018 s-a bucurat, în acest an, de prezența a aproximativ 2000 de vedete – artiști, bloggeri, influenceri, oameni de presă.

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton