Cupluri celebre de la VIVA! Party 2018

.

Peste o mie de vedete de marcă din toate domeniile – oameni de televiziune, actori, cântăreți, sportivi și influenceri online – au pășit în această seară pe covorul roșu, la cea mai așteptată petrecere a anului: VIVA Party 2018, eveniment găzduit, într-un cadru de basm, de Flavours in The Garden @Clubul Diplomatic. Iată care sunt cuplurile celebre de la VIVA! Party 2018!

Este al 19-lea an în care vedetele răspund prezent celei mai tari petreceri a anului și, ca de fiecare dată, a fost un regal al ținutelor, cele mai multe prezențe feminine alegând creații exclusiviste ale designerilor români. Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos, asortându-se cu partenerele, printre cuplurile celebre care s-au făcut remarcate fiind…. De-a lungul anilor, nenumărate cupluri au făcut furori la petrecerile VIVA!, având niste apariții memorabile. Anul trecut, la VIVA! Party 2017, Andra şi Cătălin Măruţă au atras toate privirile, la fel și cuplul Anca Serea – Adrian Sână, dar şi Ciprian Marica şi soţia lui, care acum este însărcinată pentru a doua oară. Anul acesta, printre cuplurile celebre de pe covorul roșu s-au numărat Andreea Esca și Alexandre Eram, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, dar și Andreea Bălan și George Burcea. Urmăriți poze în exclusivitate în galeria foto!

Andreea Esca si Alexandre EramAndreea Esca si Alexandre Eram

 

De asemenea, vă invităm să ne urmăriți si pe pagina de Facebook Revista VIVA!,  pe Instagram, vivaromania,  și pe site-ul viva.ro,acolo  unde vă vom oferi live-uri și filmări exclusive, ce vor surprinde în totalitate atmosfera de la petrecere.

IMAGINI CU TOATĂ PETRECEREA vedeți accesând acest LINK.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton