Andreea Bălan s-a pregătit pentru VIVA! Party 2018! Artista nu vine singură la petrecere

 Stamen Diana
.

A mai rămas doar o singură zi până la cel mai așteptat eveniment. Andreea Bălan s-a pregătit pentru VIVA! Party 2018 și știe exact ce va purta. Petrecerea este exact evenimentul de la care nicio vedetă nu vrea să lipsească. Artista nu vine singură, ci însoțită.

În urmă cu doi ani, cântăreața era însărcinată cu Ella și a avut o apariție spectaculoasă la VIVA! Party. Nici în acest an, Andreea Bălan nu poate rata un asemenea eveniment. Artista nu vine singură, ci însoțită de George, iubitul ei. Cei doi formează un cuplu solid și sunt o pereche minunată, însă aceștia nu obișnuiesc să meargă împreună la evenimentele mondene. De data aceasta, Andreea Bălan și George Burcea vor veni amândoi la petrecerea VIVA! 2018.

'Stilista mea, Ema, mi-a ales o ținută foarte frumoasă. Și George s-a pregătit, o să vin cu George. Noi apărem rar la evenimente, dar uite de data asta o să fim împreună. Am fost la vreo trei petreceri VIVA!. Eram gravidă cu Ella, eram  în șase luni și era prima apariție a mea însărcinată. Toată lumea voia să vadă burtică, iar eu m-am simțit foarte bine, m-am simțit așa în centrul atenției.', a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

VIVA! împlinește 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton