15 apariții memorabile la petrecerile VIVA! Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au făcut senzație în 2007

 Oana Popoiag
.
apariții memorabile la petrecerile VIVAapariții memorabile la petrecerile VIVA

Petrecerea VIVA! a fost, în cei 19 ani de la lansare, seara în care vedetele au găsit prilejul perfect de a ne prezenta evenimentele din viața lor: o nouă relație, o nouă provocare profesională, un nou început sau chiar un bebeluș. Arhiva revistei păstrează câteva imagini cu acele apariții memorabile la petrecerile VIVA!

 Apariții memorabile la petrecerile VIVA! Vedetele sunt foarte discrete când vine vorba de schimbările din viața lor privată, dar tot vine un moment în care trebuie să prezinte publicului aceste noutăți. Petrecerea VIVA! a fost, în cei 19 ani de existență, ocazia perfecta pentru celebrități de a etala nu doar cele mai spectaculoase ținute, dar și schimbările din viața lor.

Apariții memorabile la petrecerile VIVA!: Dana Nălbaru, Dragoș Bucur și fiica lor, Sofia

În 2007, cel mai neconvențional cuplu din showbiz-ul românesc, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, prezentau lumii, la petrecerea VIVA!, cel mai nou membru al familiei, pe Sofia, pe atunci în vârstă de….câteva luni. Cei doi îndrăgostiți, cunoscuți pentru relaxarea cu care abordează evenimentele mondene, la care foarte rar acceptă invitația, au decis să reinterpreze dress code-ul, venind în șlapi. Trei ani mai târziu, în 2010, Dana și Dragoș au abordat un stil vestimentar la fel de relaxat, dar nu au mai luat-o cu ei pe micuța Sofia.

Smiley este un artist atât de ocupat, încât la evenimentele mondene nu ia parte decât foarte rar. A luat parte la doar două petreceri VIVA!, dar prezența sa nu a trecut neobservată. Nici nu avea cum altfel: în 2010, în semn de solidaritate pentru CRBL, care avea piciorul în ghips, artistul a luat una din cârjele acestuia pentru tradiționala fotografie la panou. Smiley ne-a mai onorat invitația la party în 2015, una din puținele seri ploioase din seria petrecerilor VIVA!

Andreea Raicu a fost dintotdeauna în centrul atenției la petrecerile VIVA!, iar anul 2000 este cea mai elocventă dovadă. Atunci, ca și acum, Andreea era înconjurată de admiratori. Petrecerea VIVA! din 2000 ne-a oferit una dintre cele mai savuroase imagini, în care vedeta apare alături de Marian Ionescu și Horia Brenciu.

Gabriela Firea a devenit în 2016 prima femeie primar din București, dar cinci ani mai devreme, la petrecerea VIVA! din 2011, tocmai devenise soția lui Florentin Pandele. Cei doi au bifat la evenimentul nostru una dintre primele apariții mondene împreună.

Tot în arhiva petrecerilor VIVA! regăsim imagini cu fostele cupluri care făceau cândva obiectul principalelor știri mondene: Iulia Vântur și Marius Moga, Anda Adam și Victor Slav sau Monica Bârlădeanu și Bobby Păunescu.

 VIVA! împlinește 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Petrecerea VIVA 2005! O ediție de film, cu prezențe rare și un invitat de la Hollywood: actrița Tara Reid

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton