INTERVIURILE VIVA! Oana Roman, despre ultima ceartă cu soţul său! Cum decurge relaţia lor acum

 Pirvu Cristina
.

Oana Roman a dezvăluit faptul că se înţelege foarte bine cu soţul său, cu Marius Elisei, însă se mai ceartă câteodată din diverse motive. Nu stau supăraţi foarte mult timp, se împacă, iar lucrurile evoluează din ce în ce mai bine. 

Vedeta a povestit faptul că ultima dată s-a certat cu soţul său chiar în această dimineaţă. Marius Elisei nu a dus-o pe fetiţa lor la grădiniţă, iar ea a fost deranjată de asta. A fost o simplă neînţelegere, nimic mai mult. Relaţia lor decurge din ce în ce mai bine!

„Azi dimineaţă ne-am certat ultima oară pentru că îmi promisese că o duce pe cea mică la grădiniţă şi nu a dus-o şi eu credeam că ea nu este în casă şi când m-am trezit ea deja se plimba prin casă cu geamul deschis de la terasă şi era cam frig. L-am sunat să îi spun că nu este ok că nu a dus-o la grădiniţă şi mai ales că nu m-a anunţat. Sunt certuri din astea banale, mici, care trec repede.', ne-a spus Oana Roman.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton