DANIELA NANE despre rolul din filmul Condamnat la viaţă

 Adina Rosetti
.

De astăzi, 15 martie, o putem vedea pe Daniela Nane din nou pe marile ecrane, într-un nou film, Condamnat la viaţă, în care joacă împreună cu doi actori de talie internaţională, Gérard Depardieu şi Harvey Keitel. Am stat de vorbă cu Daniela despre cum a fost lucrul alături de cei doi şi despre cum şi-a construit personajul pentru acest film a cărui acţiune este plasată în ultimele zile ale celui de-al doilea război mondial, într-un sat din Transilvania.

 

Daniela Nane

Daniela Nane ne-a mărturisit că lucrul la acest film, alături de Gérard Depardieu şi Harvey Keitel, a fost pentru ea cea mai frumoasă experienţă din cariera sa de până acum, mai ales că a avut astfel ocazia de a studia îndeaproape stilurile de lucru ale celor doi mari actori, extrem de diferite. Dacă Harvey Keitel este un actor calculat, cerebral, care petrece mult timp încercând să construiască fiecare gest şi privire a personajului, în schimb Gérard Depardieu are un stil relaxat, cu multă improvizaţie.

 

Daniela Nane interpretează rolul soţiei doctorului din sat, mama unei fetiţe, care este pe tot parcursul filmului împietrită de spaimă (din ce motive, veţi afla urmărind filmul…) . Nu i-a fost greu să joace acest personaj, pentru că, după cum declară, cea mai mare bucurie a unui actor este să interpreteze personaje cât mai diferite...

 

Urmăreşte aici un video-interviu cu Daniela Nane:

 

 

 

[youtube]http://youtu.be/1qPzvDOveT4[/youtube]

 

Adaptare după nuvela Moartea lui Ipu', de Titus Popovici, „Condamnat la viaţă' poate fi considerat un remake după „Şi atunci i-am condamnat pe toţi la moarte' al lui Sergiu Nicolaescu, din 1971.

Alături de Gérard Depardieu, Harvey Keitel şi Laura Morante, în film îi veţi mai putea recunoaste şi pe actorii români: Alexandru Bindea, Gheorghe Visu, Nicodim Ungureanu si copilul Bogdan Iancu. Regia este semnată de Bogdan Dreyer, iar scenariul de Anusavan Salamanian.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton