Cum arată prima locuință cumpărată de Laura Cosoi: „Era o zi de vară, călduroasă, ploua superb, am intrat în casa aia și am leșinat”

 Macovei Denisa
.

Adepta vorbei că o casă ideală este locul unde se întâmplă lucruri minunate și ești cu cei dragi, Laura Cosoi ne-a mărturisit că a avut însă de furcă până să-și cumpere primul ei apartament. Atunci când a făcut pasul cel mare de la chirie, la proprietate privată, actrița a avut de furcă în alegerea casei ideale.

Chiar dacă nu mai locuiește în apartamentul pe care l-a cumpărat după ani de muncă, Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mutându-se acum doi ani într-o locuință veche pe care au transformat-o în căminul ideal, actrița are în continuare o legătură emoțională cu prima ei locuință. „Prima mea casă a fost în gazdă, bine nu chiar casă. Am stat la niște prieteni prima oară, apoi la alți prieteni și abia apoi am închiriat o garsonieră în stilul garsonierelor din București, anii 2000. Abia a doua garsonieră în care am stat în chirie a fost superbă. Avea totul nou și mi-a plăcut mult. Mică, dar acolo mi-am creat niște relații frumoase cu vecinii pe care le păstrez în continuare', ne-a povestit Laura, completând că bucuria de a fi acasă a simțit-o abia atunci când și-a cumpărat apartamentul. „Prima mea casă pe care am cumpărat-o este un apartament în zona Muncii, foarte cochet, într-o zonă de blocuri P+1, într-un bloc vilă, cu o terasă superbă. Bucuria de a fi acasă era minunată'.

 

37814090_2106009006098529_2883281278893817856_n37814090_2106009006098529_2883281278893817856_n

Primul Crăciun în casă nouă a fost de poveste

Atât de fericită a fost de alegerea făcută încât, la 4 ani de când a achiziționat-o își aduce aminte în detaliu momentul în care a intrat pe ușa casei. „Știu foarte bine cum mi-am găsit casa. Am rugat pe cineva de la o agenție, fiind prinsă cu filmări nu aveam timp să văd prea multe case și în plus mi se părea super intim să intru în tot felul de case ale oamenilor, așa că am apelat la un profesionist. I-am zis că-mi doresc un apartament într-o vilă sau o mansardă, să aibă geamuri mari, să fie casă înaltă, dar să nu se dărâme, să am un pic de curte, dar și terasă, verdeață de jur împrejur, etc. Deci aveam foarte multe pretenții. M-a sunat femeia că a găsit casa. Era o zi de vară, călduroasă și ploia superb și am intrat în casa aia și am leșinat. M-am mutat după câteva luni, înainte de Crăciun și-mi aduc aminte că acel Crăciun a fost de poveste', a mai spus Cosoi.

VIDEO: Grigore Alexandru  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton