EXCLUSIV! Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, despre viața cu Zora: ”Suntem praf de oboseală!”

 Oana Popoiag
.

De un an și ceva, viața lui Vladimir Drăghia și a soției lui, Alice Cavaleru, a devenit mult mai frumoasă datorită fiicei lor, Zora. Dar și oboseala a crescut direct proporțional cu fericirea. Cei doi părinți ne-au mărturisit sincer că sunt extrem de obosiți, mai ales că Zorei îi cresc dinții în această perioadă. Nu rata reacțiile amuzante ale Zorei în prezența microfonului!

I-am întâlnit pe Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru la un eveniment monden la care au venit împreună cu fiica lor, Zora, și i-am luat la întrebări.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, despre fiica lor, Zora: 'E foarte energică, e Duracel!'

Vizibil obosiți, tinerii părinți ne-au povestit cu mult umor despre nopțile pierdute, mai ales că în această perioadă fetiței îi cresc dinții, după cum ne-a spus Vladimir: 'E sensibil subiectul cu somnul în perioada asta, Zorei au început să-i iasă dinții. Ne-am și mutat și nu mai poate Alice să facă ce făcea înainte, și anume să stea cu Zora într-o parte a casei și eu să nu aud nimic. Acum aud tot și mă trezesc în fiecare dimineață la 7. Toți ne trezim la 7, 8.'

Vladimir și-a descris fiica drept neobosită, ceea ce a putut observa și echipa VIVA! în timpul interviului. Zora era foarte curioasă să cerceteze microfonul și reporterul și împrejurimile. De alftel, deși au început să rărească ieșirile publice, de câte ori ajung la un eveniment monden, Vladimir și Alice o iau cu ei și pe Zora.

Își cresc copilul fără ajutoare

Cei doi au ținut încă de la început să își îngrijească singuri copilul, așa că nu au luat în considerarea o bonă. 'O luăm cu noi la evenimente pentru că nu avem cu cine să o lăsăm, dar e ceva normal pentru noi să stăm tot timpul cu ea', a mărturisit Vladimir care îi dedică mai tot timpul Zorei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton