Cine e NADD HU, românca pe jumătate chinezoaică? A cochetat cu televiziunea și are un blog de succes

 Pirvu Cristina
.

NADD HU are peste 100 de mii de urmăritori pe Instagram, peste 70 de mii de abonați pe Youtube și o mulțime de fani la Zu TV, acolo unde a cochetat cu rolul de prezentatoare. Exclusiv pentru VIVA!, ea a răspuns la o serie de întrebări. Urmăriți clipul video pentru a o cunoaște mai bine. 

E tânără, are o viziune nouă asupra lumii și e pe val în mediul online. NADD HU, în seria Toarnă Tot de pe VIVA!, a povestit amănunte din viața ei.

„Cea mai mare relizare a mea de până acum, spiritual pot să spun că m-am maturizat și că trec singură pentru multe probleme, peste care nu putea să trec înainte singură.

Apoi, altă mare relizare a fost când mi-am dat seama că pot să îmi întrețin apropiații prin ce fac eu. „, a spus NADD HU, exclusiv pentru VIVA!.

NADD HU este foarte cunoscută în mediul online, are foarte multe campanii, în urma cărora obține sume frumoase de bani pentru munca depusă.

Nadd HU 1Nadd HU 1

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton