Ce se întâmplă cu Ilinca Vandici de când emisiunea "Bravo, ai stil" nu mai e pe post: "Eu am cam făcut turul televiziunilor"

 Pirvu Cristina
.

Ilinca Vandici e mai fericită ca niciodată! Toate îi merg bine pe plan personal, cât și profesional. EXCLUSIV pentru VIVA! a povestit ce se întâmplă de când emisiunea „Bravo, ai stil” nu mai e pe post.

Prezentatoarea nu mai apare la TV după ce și emisiunea pe care o prezenta la Kanal D a luat o mică pauză. „Bravo, ai stil” ținea publicul în fața televizoarelor în fiecare seară, iar Ilinca Vandici intra în casele românilor cu zâmbetul pe buze, cu o energie debordantă și ținute care mai de care.

Iată că acum, vedeta a povestit că vrea să apară cât mai curând pe post, dar nu are vești noi. Emisiunea pe care o prezenta e în pauză, iar ea așteasptă noi provocări, bineînțeles tot la Kanal D. Spune că se simte ca într-o adevărată familie. Și-a găsit locul în sfârșit după ce ani la rând a făcut turul televiziunilor.

 

Ilinca Vandici la Bravo ai stil 1Ilinca Vandici la Bravo ai stil 1

„Sper cât de curând. Deocamdată nu am vești pentru voi, însă în momentul în care o să am cu siguranță o să vă spun. Suntem în pauză cu competiția Bravo, ai stil pentru că este un format ce presupune un format pe an, sezonul de primăvară, Atunci așteptăm cu brațele deschise sezonul de primăvară. 

Nu vreau să schimb nimic în ceea ce privește nici viața mea personală, nici cea profesională. Cred că mi-am găsit locul, cred că mi-am găsit liniștea, echilibrul,  am oameni care mă apreciază, oameni care îmi apreciază munca și mă simt ca acasă și la muncă. Ceea ce e foarte important, mă duc cu toată dragostea, pentru că suntem cu adevărat o familie.

Suntem cu adevărat o familie și astă mă bucură pentru că am căutat-o mult. Am cam făcut turul televiziunilor și am tot căutat locul în care să simt că sunt ca acasă. Și iată că am găsit și le mulțumesc pentru tot suportul pe care mi-l acordă”, a spus Ilinca Vandici exclusiv pentru VIVA!. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton