BEYONCE a electrizat publicul la Super Bowl 2013

 Adina Rosetti
.

73.000 de spectatori si 100 de milioane de americani au privit show-ul dat de Beyonce duminica seara, la New Orleans, in pauza finalei Super Bowl 2013. Imbracata intr-o tinuta super sexy, din piele neagra si dantela, cantareata a electrizat pur si simplu audienta.

Beyonce Super Bowl

Pe o scena impresionanta montata in centrul arenei Superdome din New Orleans, Beyonce a interpretat unele dintre piesele ei de succes, precum „Crazy in Love”, intr-un spectacol de lumini si efecte pirotehnice. Costumaria sa de scena este o creatie a designerului Rubin Singer.

Beyonce Super Bowl 2

Alaturi de Beyonce au urcat pe scena fostele ei colege, Kelly Rowland si Michelle Williams, din grupul Destiny’s Child, care a vandut aproape 50 de milioane de albume în anii 2000. Cele trei artiste au interpretat şi una dintre piesele celebre lansate de Beyonce, „Single Ladies (Put a Ring on It)”.

Super Bowl XLVII - Halbzeitshow

Spectacolul a durat aproximativ un sfert de ora, apoi Beyonce a parasit scena fara ca vreun incident sa-i afecteze prestaţia. Cantareata a adresat si un mesaj de multumire publicului:  „Mulţumesc pentru acest moment. Dumnezeu sa va binecuvanteze!”.

Beyonce a anunţat pe site-ul ei, la scurt timp dupa spectacolul incendiar de la Super Bowl, ca va porni în acest an intr-un nou turneu mondial, care va debuta cu un concert la Belgrad, pe 15 aprilie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vngzSDWByR0[/youtube]

Foto: Hepta, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton