Antonia, o mamă fotomodel. Are trei copii, dar e atentă la silueta ei: "Poți să îți iei o oră din viață să mergi la sală" - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Antonia este considerată cea mai frumoasă româncă. Are o carieră de succes în muzică, are o familie frumoasă, dar și un trup de zieță. Reușește cu brio după trei nașteri să aibă o siluetă de model. Are mare grijă la alimentație și merge regulat la sală. Se antrenează chiar cu Alex Velea.

Am fost curioși să aflăm cum se întreține Antonia, mai ales că are un program foarte încărcat. Ține dietă, merge la sală?

„Le-ai spus pe ambele. Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața.”, a spus cântăreața exclusiv pentru VIVA!.

Despre dieta pe care o urmează, Antonia a explicat că nu se înfometează, nu a făcut asta niciodată. Ea e de părere că printr-o dietă echilibrată poți avea un corp de vis.

„Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare. „

Antonia are un corp de fotomodel 1Antonia are un corp de fotomodel 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton