Andra a lansat single-ul „Iubirea schimbă tot”

 Florentina Liutic
.

Andra a lansat în cadrul emisiunii „La Măruţă' single-ul „Iubirea schimbă tot', artista venind şi cu un look nou, foarte fresh.

 

andra

 

Smiley a fost cel care i-a propus această melodie Andrei, spunându-i că şi-ar dori mult ca ea să accepte acest proiect.

 

E o piesa cu un mesaj special si puternic in care eu cred ca fiecare se poate regasi intr-un fel sau altul. Imi plac mult versurile, sunt sensibile si spun o poveste frumoasa, de suflet. Eu chiar cred ca iubirea schimba tot, schimba suflete, vieti… Cred ca iubirea vindeca rani si implineste oameni. In plus, la nivel muzical, ma bucur ca e o piesa lenta, stiu ca fanii asteptau asta de la mine si ma bucur ca le pot oferi melodia aceasta drept cadou', a mai spus artista.

 

Videoclipul s-a filmat la Buftea si a fost regizat de Alex Ceausu. E o poveste despre iubire care are un final oarecum neasteptat, iar un detaliu simpatic e ca actorii principali, Aurelius si Elena, sunt iubiti si in viata de zi cu zi. Filmarile au durat 24 de ore si s-au facut la zero grade.

 

Pe mine m-a incantat mult faptul ca pentru unele scene echipa mea de styling mi-a propus un look inedit la care eu visam de multa vreme, dar pe care pana acum nu am indraznit sa il abordez', ne-a spus Andra.

 

Roxana Voloseniuc, Domnica Margescu, Alex Abagiu si Alexandra Dragan au facut parte din echipa de styling care i-a creat Andrei un look nou si foarte fresh.

 

Ce sa zic, e un videoclip facut cu multa dragoste pentru ca pana la urma iubirea chiar schimba tot, nu?', ne-a marturisit artista.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton