Zooey Deschanel va deveni mamă pentru a doua oară

 Oana Pantazi
.

După atâtea drame și despărțiri mai mult sau mai puțin furtunoase, care au făcut din 2016 un an extrem de agitat, pe „strada” Hollywood începe să iasă soarele… Vestea bună vine din partea actriței Zooey Deschanel (37), care se pregătește să aducă pe lume al doilea copil al său.

 

Actriță, cântăreață și muziciană, Zooey a devenit extrem de cunoscută datorită sitcom-ului New Girl, difuzat de canalul Fox, serial care are o mulțime de fani și, evident, un rating deloc de neglijat. Acum însă, actrița va avea o problemă, deoarece producătorii serialului vor trebui să găsească, din nou, o modalitate de a o scoate o vreme din distribuție, în momentul în care sarcina va deveni evidentă.

 

 

 

 

Curând, micuța Elsie Otter, fiica lui Zooey și a lui Jacob Pechenick (producător de film), va avea un partener sau o parteneră nouă de joacă, actrița confirmand pentru Us Weekly că este însărcinată, la doar un an și jumătate de la venirea pe lume a primului lor copil. De altfel, cuplul, unul foarte low profile', s-a căsătorit în secret în 2015, același an în care Elsie a venit pe lume.

 

 

Și cum parentingul este extrem de important, chiar și pentru staruri, o vreme, Zooey va trebui să-și părăsească fanii. La prima sa sarcină, producătorii au găsit modalitatea de a o face dispărută o vreme pe Zooey, personajul ei, Jess, fiind trimis să-și exercite obligația de jurat… Acum vor trebui să fie din nou inventive, pentru că timpul nu are răbdare și sarcina vedetei va începe cât de curând să se vadă. Probabil nu mai e mult până ce Zooey ne va împărtăși dacă va avea un băiețel sau va fi tot o… New Girl.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Citește și:

Janet Jackson a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani

Ellen Pompeo, starul din Grey’s Anatomy, a devenit mamă la 47 de ani

Ilinca Vandici e însărcinată

Simona Gherghe este însărcinată cu primul său copil

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton